fbpx
ЦЕНИ
ОФЕРТИ
РЕЗЕРВАЦИЯ

Зимни забавления за деца на закрито

Детски кът

Зимни забавления за деца на закрито

С настъпването на зимните месеци и падането на температурите започваме да мечтаем за заслужената почивка. Вече си представяме насладата от вкусната семейна вечеря, топлината от сауната и спокойствието от безгрижието. Само за дa открием, че навън е прекалено студено, за да оставим децата да лудеят по поляните. О, не – какво ще правим с тях цяла седмица?

В Парк и СПА Хотел Марково до Пловдив сме се погрижили за всички детайли, които да направят почивката ви незабравима – дори и в най-студените дни. От игрални зали до целодневни анимации, при нас ще откриете незабравими зимни забавления за деца на закрито.

Забавления от сутрин до вечер с аниматор

Знаем колко важно е спокойствието за родителите – точно толкова, колкото игрите са за децата! Затова сме се погрижили почивката ви да бъде истински незабравима. Нашите аниматори са на разположение за веселие с щури игри и тематични фиести с костюми всеки ден в рамките на 2 часа с вълнуваща и разнообразна програма. Те организират зимни забавления на закрито със специални игри, в които децата могат да се превърнат в смели откриватели на съкровища и да се радват на много други изненади.

Детски кът Парк и СПА Хотел Марково

Включени са още танци чак до вечерта, рисуване с боички и още много изненади, които да направят почивката на децата ви незабравима. Най-хубавата част? Анимацията е напълно безплатна за всички гости на хотела.

Кинопрожекции за деца

Децата ви са изморени от игри? Няма проблем – доведете ги в нашето кино! Всеки ден от 20 до 22 ч. в специално обособена зала се прожектират любими детски филмчета. Те ще държат децата ви заинтригувани, дори и след дълги часове игри и забави в детския ни кът. Гледането на нещо забавно – идеалното зимно забавление!

Басейн с цветни топки? И още как!

Парк и СПА Хотел Марково разполага още със специализиран детски кът със зимни забавления на закрито дори и за най-малките ни гости. Цветни играчки, обширни площи и „басейн“ с топки очакват с нетърпение гмуркането в забавата. Детският кът работи всеки ден от 10 до 22 часа и е сертифициран и напълно обезопасен, за да осигури спокойствие за родителите и пълна веселба за малките. За здравето и благосъстоянието на децата ви се грижат обучени специалисти, а контролираният достъп предлага пълна сигурност за луди игри.

Помислили сме за максималното спокойствие на родителите – в детския кът има камера, затова ако хапвате в ресторант Belle Vue, ще можете да наблюдавате на телевизорите как малчуганите ви се забавляват долу.

Рисуване на керамични фигурки

Картините оживяват с един размах на четката!

Почти всички велики художници са започнали да рисуват като малки. А защо детето ви да не е някое от тях? Зимните забавления на закрито в детския ни кът не спират само с басейна с цветни топки – предлагаме занимания дори и за по-артистичните деца. Аниматорите ни ще помогнат на всяко дете да развихри креативността си с рисунки на хартия и керамика чрез допълнителните ни занимания от програмата „Аз, художникът“!

Сладки миньони, Шрек, Мики Маус – всички любими герои оживяват с размах на четката! Спокойно, любимците ви ще си тръгнат с вас, прилежно прибрани в подаръчна торбичка. Така ще се приберете не само със спомени, но и със сувенир от добре прекараното време.

Забавата не е само на сушата – гмурнете се в топлата прегръдка на водата

Имате нужда от свежест след дълги игри през деня? Гмурнете се в топлите ни басейни и освежете ума и тялото. Разполагаме с два басейна за деца с температура 35°C, където спокойно можете да оставите малчуганите да плискат с ръце в тон с веселието. Пръскалки, водни гъби и други атракции очакват най-малките за незабравима почивка, пълна с игри и радост. За по-големите и тийнеджърите има голям басейн с температура от 32°C, в който да се потопят в „море“ от топли усещания.

Вътрешните ни басейни са снабдени със специална пречистваща система, за да ви осигурят максимален комфорт. Тя работи посредством солна електролиза, йонизация и хидролиза, които заменят тежките химически препарати с екологична алтернатива за хигиенизация. Така гарантираме безкомпромисна чистота и неповторими зимни забавления за всички гости – малки и големи.

Играта продължава с PlayStation 5!

Веселбата за децата не приключва във водата! Освежени от водната забава, децата имат нужда от още игри, с които да запълнят времето, докато вие се наслаждавате на заслужената си почивка. Именно затова сме се погрижили децата ви да са винаги заети с игри и веселба – каквато предлагаме денонощно в залата за електронни игри. Там децата ви ще открият нов свят на забавление с богато разнообразие от най-популярните и актуални игри за PlayStation 5. А когато се изморят от тях, могат да изразходят енергията си в игри на въздушен хокей, билярд и джаги например.

Почивката със семейството трябва да е забавна и интересна за всички. Затова сме се погрижили денонощно да има спокойни моменти за роделите и зимни забавления за деца на закрито. Готови ли сте да се потопите в свят, пълен с интересни игри и занимания? Планирайте следващата си почивка още днес! Очакваме ви!