fbpx
ЦЕНИ
ОФЕРТИ
РЕЗЕРВАЦИЯ

Запазено за деца – специална анимация

Запазено за деца – специална анимация

Децата са чудото в живота ни и негово продължение! Те са всичко онова, което ни дава нова енергия и хъс да се стремим, постигаме и бъдем по-добри във всичко, защото заслужават най-доброто. Естествено родителите правят всичко по силите си, за да направят живота на своите малчугани по-щастлив и забавен. Но това може да се превърне в непосилна задача. Като организирането на семейната почивка, например. За родителите това може да е „поредната“ почивка, но за децата тя винаги е нова, различна, понякога незабравима. Затова при избора на място за почивка с деца е желателно предварително да проучите какви услуги предлага хотелът за забавление на малките гости. Тъй като не всеки родител е способен да привлече вниманието на детето си и запълни с активности на 100% и без това краткото време за почивка, търсенето на хотели, в които се предлагат услугите на професионални аниматори, става все по-голямо.

Именно професионалните аниматори са хората, които притежават нужните умения, за да забавлява децата. И макар да се изисква много енергия и въображение, за да се ангажира и поддържа вниманието на децата, професионалният аниматор знае как да ги накара да правят нещо необичайно през цялото време, за да не губят интерес към заниманията. С цел да отговорим на търсенето на родителите и задоволим желанието на децата, в Парк и СПА Хотел Марково сме предвидили провеждането на специална анимация, водена от професионални аниматори.

СПЕЦИАЛНА ДЕТСКА АНИМАЦИЯ

Всеки ден, както и по време на училищните ваканции, официалните празници или специални поводи, в Парк и СПА Хотел Марково професионални аниматори, организират забавления за хлапетата по предварително режисиран сценарий: търсене на заровени съкровища; щури танци; игри с костюми на любими герои; състезателни и тематични игри; куизове и безброй изненади. Използват се костюми, техника и оборудване, които правят процеса на забавление разнообразен и динамичен. Продължителността на детската анимация е до два часа, в интервала от 17:00 до 19:00 ч. и се води от усмихнатите аниматори на Тон Бонбон. И още… В Парк и СПА Хотел Марково често гостуват професионалните аниматори от „Щура лаборатория“. Тяхната програма е не само забавна, но и образователна. Тя е подготвена с цел да развива креативното мислене у малчуганите и да стимулира тяхната любознателност. Докато децата се веселят, под формата на химични и физични експерименти, „щурите професори“ им поднасят интересна информация за обкръжаващия ги свят, които иначе трудно биха разбрали от написаното в учебниците. Програмата е подходяща за деца над 4-годишна възраст. Да не забравим да споменем за детския кът Нашият детски кът с аниматор е отворен за малчуганите всеки ден от 10:00 до 22:00 ч. Достъпът до него е контролиран, за да се чувствате вие и децата ви сигурни за здравето си. На тази територия малките палавници могат да се смеят, играят и скачат до изнемога, докато аниматорите се включват в техните забавления и се грижат за безопасността им.

Детски кът

Вярно, че идеалната семейна почивка изисква внимание към детайла. Всичко предварително трябва да бъде обмислено и планирано. А когато става дума за организиране на почивка с деца, професионалната анимация в хотела е предимство. И докато вашите деца се забавляват заедно с истински професионалисти, вие може да се отпуснете и наслаждавате на своята заслужена почивка.