fbpx
ЦЕНИ
ОФЕРТИ
РЕЗЕРВАЦИЯ

Забавна семейна почивка по време на празниците

Забавна семейна почивка по време на празниците

Още щом наближи онова вълшебно време от годината и всичко се изпълни с лампички и коледна декорация, плановете ни заваляват! Искаме да прекараме незабравимо празниците, отделяйки време за специалните ни хора, но и за собствения си релакс. Не е задължително това да се случи в рамките на дома, наистина вълнуващо е, когато начертаем нова посока! Планирането на семейна почивка по време на Коледа или Нова година е изпълнено със заряд занимание, което неминуемо води до незабравими спомени. Помислете си само – няма да готвите вие, няма да сте в познатата обстановка, ангажирани и вечно забързани. Единствената ви задача ще е да се насладите на моментите, храната, удобствата. Децата ви ще се забавляват, а вие ще си починете, защото го заслужавате. Вашата семейна почивка за Коледа или Нова година ще постави най-добрия финал на 12-те месеца, изпълнени с емоции и преживявания. Прекарайте най-очакваните и обичани дни от годината в компанията на важни хора, радвайки се на любезно обслужване при нас, в Парк и СПА Хотел Марково, до Пловдив, в полите на Родопите.

Коледа Рафи

Незабравимата семейна почивка за Коледа

Коледа е един от най-красивите семейни празници, който може да прекарате заедно с децата си в една приятна обстановка. В Парк и СПА Хотел Марково ви очакват 4 вътрешни топли басейна, от които 2 са специално за малките ни гости. За да бъде празникът ви изключителен, за Коледа сме поканили талантливия изпълнител Рафи Бохосян, който ще зарадва гостите с музикална програма. Не само послушните, но и палавите деца ще могат да се срещнат с Дядо Коледа, който също ще мине през хотела, за да озари лицата на всички за 25.12. Вярваме, че много списъци с желания ще бъдат удовлетворени в празничния ден! По време на своята коледна семейна почивка може да се насладите на вкусна закуска и вечеря на блок маса. Сред многобройните изкушаващи възможности ще откриете и безглутенов кът, както и прясно изцедени сокове. Ако искате да използвате времето на семейния си отдих още по-пълноценно, може да посетите салона ни за красота, за да си направите пленяваща прическа, маникюр или педикюр. Има и солариум на ваше разположение, а също така може да се насладите на някоя от нашите вълшебни спа процедури. За малчуганите ще има много изненади и анимация, а възрастните ще могат да се отпуснат в красотата на момента, наречен блаженост.

Нова година Руслан

Нови радости за Нова година

Всяка нова календарна година трябва да започва с веселие! Само така ще бъдем смели, за да преследваме всички цели, които сме си набелязали. Планирайки семейна почивка за новогодишните празници, вие ще си гарантирате дни, изпълнени със смях и наслада. За вашето страхотно настроение в новогодишната нощ ще се погрижи Руслан Мъйнов, а танцов ансамбъл ще ви поздрави с вдъхновяващо шоу. Подготвили сме и празнична томбола, както и музикална програма с диджей. Важно е да планирате семейна почивка на място, където храната е вкусна? Ще се постараем да ви впечатлим за една неповторима Нова година. В менюто ще откриете още печена пуйка и крехко прасенце, които ще допринесат за вашето кулинарно удоволствие. Защо да планирате семейна почивка точно за Коледа или Нова година? Защото ще изпълните дните с щастие, ще забравите за стреса и ще се откъснете от ежедневните задачи и притеснения. Нали затова са празниците? Истински да оценим шедьовъра, наречен живот. След Коледа и Нова година остават стоплящите сърцето спомени. Обещаваме, че ще се постараем да направим гостуването ви при нас незабравимо!