fbpx
ЦЕНИ
ОФЕРТИ
РЕЗЕРВАЦИЯ

Забавления за малки и големи на открито

Забавления за децата

Забавления за малки и големи на открито

Слънчевата част от годината настъпи и всеки планира своята мечтана семейна почивка! Тази, която дава възможности за забавления за малки и големи на открито, под синьото небе. Почивката, която позволява на семействата да изпитат свободата и да вдишат чистия въздух.

Само на 2 км от Пловдив, Парк и СПА Хотел Марково ви предлага неповторими забавления на открито, на които можете да се насладите сами или в компанията на вашите малки съкровища. Ако търсите свобода, открити пространства и приключения, ние сме на ваше разположение!

Забавление за малчуганите в парк Въжеландия

Играта е необходимост за децата, тя развихря въображението и подобрява физическото им развитие и умението за общуване. Забавлението в Парк и СПА Хотел Марково е гарантирано! Парк Въжеландия предлага неповторимо изживяване на открито сред многобройните люлки и цветни катерушки. Децата ви могат да се радват на чистия въздух, природата и слънцето, докато играят в този така забавен парк.

Забавления за деца

Парк Въжеландия е без еквивалент като съоръжения и със сигурност ще предизвика приключенския дух на малките ни посетители!

Спорт на открито

Имаме страхотни предложения и за тези, които съчетават своята семейна почивка с физическа активност и залагат на здравословния начин на живот. Възможностите пред вас са много. Парк и СПА Хотел Марково предлага на своите гости 10 000 кв.м. тревни площи, които могат да бъдат използвани за джогинг, разходки, йога и спортни занимания на открито. Изчистете ума си и се насладете на красотата на Родопа планина, докато тренирате!

Можете също да се възползвате и от игрището ни за футбол и тенис на корт. Футболното ни игрище е с най-модерна изкуствена настилка и е достъпно за всички футболни запалянковци. Оборудвано е с осветление, съблекални и дори малка трибуна. На територията на Парк и СПА Хотел Марково има и два тенис корта, които дават възможност на ентусиастите да се насладят на играта.

Спортът е здраве, а практикуван сред природата е удоволствие за душата! Подарете си това изживяване, докато малчуганите се веселят на воля.

Пикник на открито и мини зоокът

Забавление за цялото семейство по време на семейна почивка! Нашето специално предложение за пикник на открито ви дава възможност да се насладите на природата и да подарите на децата си един вълшебен следобед. Моментите, прекарани на открито със семейството, гарантират много забавления и споделени мигове. А вкусната храна, приготвена специално от нас, ще допринесе за вашето преживяване.

Може да съчетаете този неповторим семеен обяд на открито с посещение на нашия мини зоокът. Той представлява интерес за всички малчугани и любители на животните. Обитателите на нашия мини зоокът са магаренцето Марко, пауни и семейство патици. Те също се наслаждават на природата и тревните площи! Заредете се позитивно с отпускаща и красива семейна почивка при нас.

Магаренцето Марко

Мини голф на открито

Предлагаме още едно забавно занимание по време на семейна почивка за малки и големи, отново под открито небе! Мини голфът на Парк и СПА Хотел Марково е изцяло на ваше разположение. Можете да оставите малчуганите да се забавляват сами, а защо не и вие да се присъедините в забавата. Бъдете част от неповторимите преживявания на своите деца и направете моментите още по-интересни. Всяка игра за тях е ново приключение, което е все по-вълнуващо от предишното. Мини голфът определено няма да ги остави да скучаят.

Мини голф

Тревните площи на Парк и СПА Хотел Марково проблясват под слънчевите лъчи, свежи и светли. Лек ветрец гали листенцата на дърветата. Небето е синьо и безоблачно. Родопа планина обгръща Парк и СПА Хотел Марково, а птичките пеят своите песни. Насладете се на този страхотен пейзаж, само на 2 км от Пловдив!

Ние смятаме, че денят, прекаран в забавления на открито, може да е изпълнен с много емоции, които да топлят дълго сърцето ви. Споделете това щастие с малчуганите си навън, сред природата! Доверете се на Парк и СПА Хотел Марково и се забавлявайте на чист въздух. Изчистете съзнанието и душата си и се почувствайте истински отпочинали!

Време е за семейна почивка и за много забавления на открито, очакваме ви!