fbpx
ЦЕНИ
ОФЕРТИ
РЕЗЕРВАЦИЯ

Забавления за деца в Парк и СПА Хотел Марково

Забавления за деца

Забавления за деца в Парк и СПА Хотел Марково

Те лудеят. Вие си почивате. Те се усмихват – вие още повече! Наличните забавления за деца до голяма степен предполагат прекрасна почивка за родителите. Каним ви в Парк и СПА Хотел Марково, за да съблечете стреса. Да облечете халата на релакса и спокойствието, за да се заредите позитивно. Намираме се само на 2 км от Пловдив и сме ви подготвили всичко нужно за мечтаната семейна почивка. Дори повече. Ето защо e добре да ни навестите и да научите от първо лице кои са най-големите забавления за деца, на които вашите чаровни наследници може да се зарадват.

1. Детски кът с аниматор

Говорейки за забавления за деца, няма как да не започнем с хубавия ни кът с аниматор, готов да се погрижи за сигурността и веселието на вашите малчугани. В помещението има изобилие от играчки и забавни катерушки, затова бъдете сигурни, че никой няма да скучае. Детският кът е с работно време от 10:00 сутринта до 22:00 вечерта – предостатъчно часове, в които да цари кралството на веселбата! Може да бъдете спокойни, че вашите деца са в забавна, но и сигурна и защитена среда!

Забавления за деца

2. Хубаво време – хубава игра навън с много възможности

Тичането, катеренето и смехът са основните забавления за деца, затова сме се погрижили да озарим с усмивки личицата на любимите ви момиченца или момченца. При хубаво време навън (а то е често срещано в региона на Пловдив) ги очаква парк Въжеландия – атракции за катерене, дивеене и люлеене. Съоръженията му са без еквивалент и гарантираме, че ще станете свидетели на безброй доволни изражения, ако се разходите около известното пъстро място за семействата с деца.

Забавления за деца

3. Четири вътрешни басейна, Два от които – детски и много топли

Неуморните крачета на вашите деца ще се потопят в удоволствието на топлите води в двата ни детски басейна. Температурата им е над 35 градуса и ги построихме в края на 2020 г., за да предложим още удобства за всички вас. Дизайнът им е изцяло вдъхновен от света на детството – всичко е цветно, носещо позитивни емоции и послания за сбъднати мечти. Детските басейни са сред най-предпочитаните ни забавления за деца, съдейки по стотиците снимки на доволни родители и мъници, които постоянно получаваме. П. П. Скоро ще очакваме и вашите

Детски басейни

4. Възможности за рисуване и зала за игри

Рисуването и електронните игри определено са сред предпочитаните забавления за деца. Срещу допълнително заплащане предлагаме на най-малките си гости оцветяване на керамични фигурки, които ще останат незабравим спомен от изживяването. Освен това има и специална зала за игри – с Playstation 4, билярд, чукчета, въздушен хокей и още. Мястото е подходящо за забавления за деца, но и за техните родители! Спокойно може да се впуснете в шеметна надпревара по електронното трасе или да научите малчуганите си как да играят билярд.

Зала за игри

5. Фото огледало – едно от новите забавления за деца

Близо до рецепцията сме разположили нова изненада за малките и големите ни гости. Фото огледалото за снимки е уникална услуга, която предлагаме! Може да позирате пред тематичната ни украса, да добавяте стикери от екрана и да разпечатате снимките, които харесате. Друга възможност е изпращане на изображението по имейл. Знаем, че в наши дни най-малките са влюбени в новите технологии, затова определено ще се насладят на тази възможност.

Моментални снимки за печат

Това е само част от арсенала ни с приятни идеи! Уикендите организираме кинопрожекции, както и други изненади, вдъхновени от конкретни празници. Може да следите нашите oферти, за да се информирате за всичко, което предстои.

Постарали сме се да развием палитрата от забавления за деца, за да имат повече време и техните майки и бащи да се отпуснат – край басейна, във външното джакузи, по време на масаж или в ресторанта. Наслада за всички.

Забавлението не бива да бъде забавянo! Резервирайте мечтаната семейна почивка с няколко клика.