fbpx
ЦЕНИ
ОФЕРТИ
РЕЗЕРВАЦИЯ
 

ЗА ДЕЦАТА

ЗА ДЕЦАТА

Парк и СПА Хотел Марково осигурява на своите гости безплатен целодневен детски център с аниматори, зала за игри, мини голф, външен парк Въжеландия и още много изненади. В Парк и СПА Хотел Марково можете да бъдете спокойни, че Вашите малчугани ще се забавляват, докато Вие се наслаждавате на почивката си. Всеки ден в детския център има аниматор, който се грижи за забавата на Вашите деца от 10:00 до 22:30 часа, а съоръженията ни отговарят на най-високите стандарти за безопасност.

На разположение за малки и големи е и най-новата ни услуга на открито – федербал! Попитайте на рецепция.

ВСЕКИ ДЕН СПЕЦИАЛНА ДЕТСКА АНИМАЦИЯ!

Нашият екип неуморно търси начини да накара всички малки гости да бъдат усмихнати и да се забавляват. Точно затова сме подготвили ВСЕКИ ДЕН специална тематична детска анимация, която е напълно БЕЗПЛАТНА за гостите на хотела!

Нашите аниматори ще организират допълнителни специални игри и ще забавляват децата Ви всеки ден с тематична анимация в рамките на 90 минути! Търсене на съкровища, рисуване, танци и тематични костюми с любими герои и още много изненади очакват всички малчугани!

ВСЕКИ ДЕН – от 20:00 ч. – КИНО ПРОЖЕКЦИЯ

Добре дошли в нашето кино! Всички деца в хотела могат да гледат безплатно всяка вечер едни от любимите детски филмчета в специално организираната ни кино зала.

Гарантираме много усмивки и слънчево настроение!

ДЕТСКИ ЦЕНТЪР НА СЪВСЕМ НОВО НИВО

Цветни играчки и безброй забавления очакват най-малките гости в детския ни център, като за разлика от останалите СПА хотели, при нас ще откриете общирни външни площи, където децата могат да играят.

В Парк и СПА Хотел Марково можете да бъдете спокойни, че Вашите малчугани ще се забавляват, докато Вие се наслаждавате на почивката си. Всеки ден в детския център има аниматор, който се грижи за забавата на Вашите деца от 10:00 до 22:30 часа, а съоръженията ни отговарят на най-високите стандарти за безопасност.

 

Винаги с грижа за нашите гости! Детският ни център е сертифициран и с контролиран достъп, за да се чувстват както родителите, така и техните деца в пълна безопасност!

Деца до 3 ненавършени години не се допускат в детския център без придружител.

Вход за детски център за външни гости – 10 лв./дете

Детски център

ВЪНШЕН ДЕТСКИ УВЕСЕЛИТЕЛЕН ПАРК

Съоръжение без еквивалент, парк „Въжеландия“ предлага на най-малките гости уникална база от катерушки, люлки и други игрални площи за едно незабравимо приключение.

Паркът е изграден през 2019 г. и включва вълнуващи и предизвикателни атракциони за деца, които са напълно обезопасени и отговарят на най-високите стандарти за качество. Подарете на своя малчуган възможност да разгърне въображението си и да развие своята двигателна култура, докато вие се радвате на поредния слънчев ден в Парк и СПА Хотел Марково.

През февруари 2020 г. „Въжеландия“ ни донесе наградата на БХРА „Най-добър четиризвезден градски спа хотел с най-атрактивен детски увеселителен парк“.

Ползването на всички атракциони в парка е безплатно за гостите на хотела!

АЗ, ХУДОЖНИКЪТ

Освен забавните игри, които нашите аниматори организират за всички малчугани, децата могат да се забавляват и с изрисуването на керамични фигурки!
Приложните изкуства развиват креативността и въображението на децата, като им позволяват да интерпретират идеи по свой собствен начин.
Оставете Вашите дечица да се забавляват с най-популярните анимационни герои като Шрек, Фиона, Елза, Мики Маус, симпатичен миньон и какво ли още не! Изборът е огромен и всичко е за оцветяване, а накрая вземете Вашата играчка с подаръчна торбичка.

*Услугата „рисуване на фигурки“ се заплаща допълнително спрямо избраната фигурка.

Рисуване на керамични фигурки

МАГИЧЕСКО ФОТООГЛЕДАЛО

Фото огледало

Огледайте се в Магическото огледало и запечатайте мига! Усмихнете се за снимка в празничния кът на Парк и СПА Хотел Марково и принтирайте резултата лесно и бързо, като за всяка снимка можете да изберете индивидуален и пъстър дизайн! Услуга, която няма да срещнете по другите хотели и заведения. На момента снимката е готова, а копията от нея са колкото Вие желаете!

ЗАЛА ЗА ЕЛЕКТРОННИ ИГРИ

Специално за малки и пораснали деца Парк и СПА Хотел Марково предлага атрактивен кът за електронни игри и забавления. В него ще откриете най-актуалните и популярни игри за PlayStation 5. Преживяването до като играете на най-новата конзола е незабравимо! Очакват Ви още билярд, въздушен хокей, чукчета с награда за най-добрия, джаги и много други изненади.

Аркадна зала Хотел Марково

МИНИ ГОЛФ

Още едно от предложенията ни за забава на открито е нашият мини голф. Подходящ за малки и големи, той е изцяло на Ваше разположение.

За повече информация можете да се обърнете към Рецепция.

Цена на човек – 10 лв. / час