fbpx
ЦЕНИ
ОФЕРТИ
РЕЗЕРВАЦИЯ

Вкусна храна: задължителна за семейната почивка

блок маса

Вкусна храна: задължителна за семейната почивка

Ако питате няколко души за най-щастливата им семейна почивка, сигурно ще назоват коренно различни места за настаняване и критерии за оценка. Има обаче общи ключови думи, които ще доловите във всеки разказ! „Вкусна храна“, „любезно обслужване“ – толкова просто звучат, а толкова допринасят за незабравимото изживяване. Когато тръгнеш на път, не жадуваш само за бягство от битовизмите, но и да нахраниш душата си.

А хотел, който разполага с вкусна храна, може да нахрани душата ви, защото споделените моменти с близките са още по-апетитни! Заедно откривате нови любими ястия, с нетърпение поръчвате десерта за семейния ви празник или просто пробвате нещо, което ви звучи интересно. Вкусната храна е едно малко приключение. Експедиция към тоталното удоволствие. Каним на такава всички наши гости!

Когато закуската е богата, разнообразна и съобразена с различните гости

Едва ли някой би оспорил факта, че вкусната храна е изключително важна за една незабравима семейна почивка. Закуската е от първостепенно значение, особено за майките с деца, които знаят, че техните обичани същества всеки момент ще се втурнат в детския център или ще наскачат в басейните, от които няма да искат да излязат в близките часове! За да започне денят добре, трябва и закуската да е хубава! И да има подходящи изкушения за всички. Затова в Парк и СПА Хотел Марково ви предлагаме богата закуска на блок маса, която несъмнено ще ви хареса. Може да си направите собственоръчно ароматен фреш, да изберете сред многото качествени продукти и прясно приготвени ястия, ядки, плодове или да ползвате шоколадовия фондан за финални щрихи на вкусните си палачинки. Плодовете също изобилстват, за да бъдете заредени с енергия и витамини за един дълъг и весел ден.

блок маса

Говорейки за вкусна храна, няма как да не споменем и ядковите млека – винаги са на разположение на нашите гости, не само за веганите, но и за другите, които избягват лактозата. Тъй като голяма част от любимите ни гости са много малки, винаги предлагаме и детски пюренца за закуска. Така родителите им ще бъдат спокойни, че вкусното хапване е подсигурено, дори за невръстните слънчица.

ресторант

Неустоима вечеря, гледка към Пловдив и специални предложения

Вкусната храна се съчетава добре с разкошна гледка! В ресторант Belle Vue можете да се радвате на романтична вечеря и красива панорама към града под тепетата. Хотелът предлага вкусна храна на блок маса за закуска, но и за вечеря в рамките на специални пакети. През останалото време може винаги да си поръчате нещо вкусно от а ла карт менюто. Ще откриете както месни специалитети, така и домашни десерти, леки брускети с разядки и специални предложения за децата. Качеството е на пиедестал за нас, затова винаги се стремим да ви предлагаме вкусна храна от пресни продукти; ястия, приготвени с грижа, прецизност и творческа страст. Ако вече мечтаете за следващата си семейна почивка, изобилстваща с вкусна храна, ние сме насреща! Разгледайте Специалните оферти на сайта ни и се възползвайте от изгодните условия за настаняване с изхранване. Испанска поговорка твърди, че стомахът управлява мисълта. Заключението е, че при нас ще ви е сито – време е за вкусна храна и за радостни моменти!