fbpx
ЦЕНИ
ОФЕРТИ
РЕЗЕРВАЦИЯ

Ваучер за почивка – идеалният подарък

Ваучер за почивка – идеалният подарък

Всеки празник носи безброй весели емоции, но често е съпровождан с колебания какъв подарък да закупим. Ако искате да изненадате половинката, роднините си или приятел, може да му подарите ваучер за почивка. Това е идеалният подарък, защото вещите са нещо временно, докато хубавите изживявания са незабравими! Може да подарите ваучер за рожден или имен ден, годишнина, за 14 февруари, 8 март и редица други поводи. А най-хубаво е, когато го направите, просто защото искате да зарадвате другия човек и да му напомните колко важно е да намира време за себе си.

Една почивка винаги е добра идея

Ритъмът ни на живот предполага стрес и непрекъсната умора. Тя често не е чисто физическа, а по-скоро психическа. Една почивка е прекрасно „лечение“ за този проблем. Да се насладиш на хубава атмосфера, с приказна гледка към Пловдив, където те посреща усмихнат и учтив персонал, определено е добро изживяване. В Парк и СПА Хотел Марково ще се погрижим за удовлетворението на вашите близки и те със сигурност ще останат очаровани от вашия жест.

Повече щастливи споделени моменти

Ако подарите ваучер за почивка на своята половинка, вие също ще се насладите на изживяването. Времето, което ще прекарате заедно, далеч от всички задачи и от стреса, е безценно. Всяка връзка има нужда от романтика и със сигурност ще внесете повече свежест в отношенията си, ако често организирате подобни „бягства“ от рутината. Ваучерът за почивка е прекрасен вариант и за членовете на вашето семейство. Можете да резервирате почивка и за себе си в същия период и всички заедно да се отдадете на блажени моменти, прекарани в басейна или в нашия ресторант с превъзходна гледка – Belle Vue.

Чудите се как да поръчате ваучер за почивка в Парк и СПА Хотел Марково? Просто се обадете на тел. +359 885 669 560 и попитайте. Подаръкът може да бъде за определена услуга или „зареден“ с конкретна сума. Ваучер за почивка е идеалният подарък, защото няма по-любимо нещо от щастливите моменти. Опаковайте го с усмивката си и подарете на този, който всеки момент също ще засияе!