fbpx
ЦЕНИ
ОФЕРТИ
РЕЗЕРВАЦИЯ

Вътрешни Басейни

ВЪТРЕШНИ БАСЕЙНИ

НАЙ-ТОПЛАТА ВОДА В РЕГИОНА

Вътрешните ни басейни безспорно са неустоимо изкушение за нашите посетители. Малки и големи – всички са добре дошли и обещаваме ще Ви хареса!
Независимо от атмосферните условия навън – тук може да прекарате времето си пълноценно и да се потопите в спокойствие и разкош. Големият ни басейн е с температура на водата 32°C, хидромасажният – 36°C, а на новите ни два детски басейна поддържаме минимум 35°C.

Фонтани, водни гъби и пистолети са най-големите атракции за децата в новите ни басейни! И за да е пълно съвършенството – докато плувате или се излежавате на шезлонга си, пред Вас се разкрива спираща дъха гледка към гр. Пловдив.

За да бъдем лидер в семейния СПА туризъм, са нужни много усилия и средства, а с новата ни пречистваща система за водата в басейните, която ни инсталираха е възможно да предоставим услугата на най-високо ниво. Пречистващата система за водата се грижи за хигиената и неповторимото ви изживяване в четирите ни вътрешни басейна. Тя работи със солна електролиза, йонизация и хидролиза – иновативно решение, което помага да се заменят тежките химически препарати с екологична алтернатива и да се предостави хигиена по изключително умел и безвреден начин. Може да прочетете повече за нея в нашия БЛОГ.

Гарантираме безкомпромисна чистота и педантичност, а доброто настроение е стопроцентово!

Детски басейни
СПА почивка