fbpx
ЦЕНИ
ОФЕРТИ
РЕЗЕРВАЦИЯ

Вашите въпроси и нашите отговори

Вашите въпроси и нашите отговори

За нас винаги е било важно гостите ни да са доволни и да се връщат с удоволствие при нас. Затова редовно следим кои са темите, които ви вълнуват, както и тези въпроси, които най-често ни задавате. За да ви улесним, ние от Парк и СПА Хотел Марково събрахме най-честите ви запитвания и ги гарнирахме с отговорите ни.

Къде се намира хотелът?

Парк и СПА Хотел Марково се намира до Пловдив, в подножието на Родопа планина.

Външно джакузи

Водата минерална ли е?

Водата ни не е минерална, но е изключително топла всеки сезон. От 33°C до 37°C е температурата на водата в четирите ни басейна. Спокойно можете да се насладите на блажени моменти в басейните, без да се притеснявате от простуда. Те са много подходяща и за децата, които са по-чувствителни на температурни амплитуди.

Детският кът с аниматор ли е?

Да, детският ни кът е безплатен за гостите на хотела. Може да се ползва всеки ден от 10 до 22 ч. и е с най-грижовните аниматори, които ще забавляват децата ви.

Детски кът

Има ли достатъчно забавления за деца?

Да, малчуганите са любимите ни гости! На тяхно разположение са: детски кът с аниматор, 2 топли вътрешни басейна, парк „Въжеландия“. Срещу допълнително заплащане може да ползват и стая за игри, където имаме най-новите конзоли – PlayStation 5, за едно незабравимо геймърско изживяване. Децата може също да играят мини голф, да разпечатват снимки на Фотоогледалото, да карат рикши и тротинетки. Безплатно организираме кинопрожекции за тях всяка вечер.

От колко часа е настаняването?

Настаняването е от 15:00 ч., стандартен час, след който ще имате предостатъчно време, за да се поглезите в СПА центъра ни или в някой от басейните.

Има ли къде да се храним за обяд и вечеря?

Всички наши гости знаят, че в нощувката е включена и уникална закуска на блок маса. Важно е да ви информираме, че има къде да хапнете и за обяд и вечеря. В нашия Ресторант Belle Vue със спираща дъха гледка към Пловдив може да се храните на свободна консумация за обяд и вечеря, а през уикенда за нашите гости има блок маса не само за закуска, но и за вечеря с изключително богат асортимент на качествени продукти.

Ресторант обяд и вечеря

Какво можем да правим в хотела и извън него?

В хотела има достатъчно забавления за вашата незабравима почивка: басейни, СПА център, изненади за децата, фитнес, спортни площадки и парк. Ако обичате да се разхождате, може да посетите град Пловдив, който е в непосредствена близост.

Повече идеи открийте тук: Какво можем да правим наоколо? Имате други въпроси за Парк и СПА Хотел Марково? Не се притеснявайте да ни ги зададете на имейл: reception@hotelmarkovo.bg или директно на телефон +359 885 669 560