fbpx
ЦЕНИ
ОФЕРТИ
РЕЗЕРВАЦИЯ

Удобства за деца в нашия хотел

Удобства за деца в нашия хотел

Забавно е, че понякога именно най-малките членове от семейството диктуват всички правила! Децата са ни специални и особено скъпи и закономерно често съобразяваме бъдещи пътувания с техните потребности. Ако планирате семейна почивка, то предлагаме да разгледате някои от удобствата за деца, които са на разположение на малчуганите в нашия хотел.

Бързаме да споделим, че непрекъснато подобряваме условията си и се стремим да добавяме нови изненади дори за невръстните си гости. Крайната ни цел е един неповторим релакс за вас и огромно забавление за тях, затова предлагаме редица удобства за деца, както сами ще се уверите, когато ни посетите. Някои са практични, а други са вдъхновени от веселието – по нещо за всекиго!

Два басейна с пръскалки

Щом става дума за семейна почивка, забавните моменти са не лукс, а необходимост. Специалните ни два басейна, вдъхновени от малчуганите, са сред удобствата за деца, с които се гордеем. Те са с цветни пръскалки и са любимо място и на най-малките ни гости. Достатъчно плитки са, затова не се притеснявайте, дори рожбите ви да са на крехка възраст. Винаги разполагаме с пояси и надуваеми ръкави, затова можем да ви предоставим такива, ако сте забравили своите.
Двата ни детски басейна са с температура на водата 35 градуса и са идеални за безброй моменти, изпълнени с радост. Около тях няма да доловите мирис на хлорот май 2022 г. разполагаме с нова пречистваща система, с която се гордеем. Тя е със солна електролиза, йонизация и хидролиза и е идеално решение за хигиенизиране на водата без вредни химикали. Водата във всички 4 вътрешни басейна се филтрира чрез новата ни система за пречистване!

Детски-вътрешен-басейн

Халатчета за деца и козметика

При нас има не само условия за игра, но и други важни удобства за деца. В уютните стаи малките ни гости ще открият специални халатчета за тях, с дребни габарити, както се предполага, за да се подсушават винаги, когато дойде време за кратка почивка между милион и първото и милион и второто забавление!
В банята ще намерите и детска козметика, която е съобразена с кожата и потребностите на най-младите ни гости. Това е още едно улеснение за хората, които бързайки, забравят част от багажа си вкъщи. Помислили сме за максималния ви комфорт и този на съкровищата ви.

Семейна-почивка-Парк-и-СПА-Хотел-Марково

Специално детско меню, бебешки пюрета и апетитни предложения

Вкусната храна, вдъхновена от предпочитанията на хлапетата, е едно от удобствата за деца в Парк и СПА Хотел Марково. Разполагаме със специално детско меню с изкушаващи варианти за едно бързо и приятно хапване между многото игри.
Освен това в нощувката е включена разнообразна закуска на блок маса, която е сред най-високо оценяваните ни преимущества. Прясно изцеден сок, бебешки пюрета и кът с безглутенови храни са само някои от неустоимите предложения, на които може да се насладите.

Детски кът Парк и СПА Хотел Марково

Детски кът, анимация и много забавления

Мислейки за най-търсените удобства за деца, вече реализирахме множество идеи в хотела! Навън неуморните откриватели може да се отдадат на катерене благодарение на парк „Въжеландия“ с уникалните въжени атракции. Детският ни кът работи от 10 до 22 часа, а в него има аниматор, който забавлява дечицата и се грижи за сигурността им. В парка има още и мини голф, спортни игрища и езеро с патета, които са изключително любопитни за нашите гости.

Всеки ден организираме и допълнителна специална анимация с подготвена програма. Външни професионални аниматори забавляват децата, осъществявайки различни весели игри в рамките на 2 часа.
Почитателите на киното може да бъдат спокойни. Всеки ден организираме и безплатни кинопрожекции за най-малките. Тези хубави събития, разбира се, може да бъдат „гарнирани“ с апетитни и ароматни пуканки, за да бъде удоволствието пълнокръвно.

Вече мечтаете ли за следващата си семейна почивка? Ако за вас е важно в хотела, който изберете, да има удобства за деца, значи сте попаднали на правилното място. В Парк и СПА Хотел Марково е помислено за комфортното ви настаняване и незабравимото ви преживяване.

Каним ви на една зареждаща и весела почивка за вас и малките ви слънчица! Планирайте я сега.