fbpx
ЦЕНИ
ОФЕРТИ
РЕЗЕРВАЦИЯ

Топли басейни, външно джакузи и време само за вас

Топли басейни, външно джакузи и време само за вас

Блаженството е онзи разтапящ момент, когато се наслаждаваш на топлите басейни по време на почивка, не мислиш за нищо, просто се фокусираш над щастието си. Пожелаваме ви именно такива мигове! За да бъдат още по-зареждащи, направихме някои подобрения в базата на Парк и СПА Хотел Марково – вече разполагаме с 4 топли басейни и джакузи, които ви очакват, за да ви разсеят от ежедневното.

Радваме се и на другото си ново попълнение, с което ще ви изненадаме приятно – външно джакузи с хубава гледка към Града под тепетата. Романтично и релаксиращо изживяване, което си струва да пробвате.

Научете защо направихме новите топли басейни и как може да се забавлявате в тях. Идеални са за малчугани, но и за вас – жадуващите спокойствие и откъсване от рутината.

1. 4 вътрешни топли басейна

Винаги сме се гордели със СПА зоната и вътрешните си топли басейни с постоянно високи температури на водата – над 33 градуса. Те са ярко притегателно място за всички хора, дошли да се отърсят от стреса и да се отдадат на мечтания релакс. С времето обаче интересът към басейните стана все по-голям и усетихме нуждата да разширим възможностите за своите гости, откривайки още две водоема, предназначени специално за най-малките. По този начин се постига повече простор и комфорт за всички.

топли басейни хотел с басейни

Започнахме работа през пролетта на 2020 г., без да бързаме, за да не пречим на гостите си, а до края на годината всичко беше финализирано! Сега разполагаме с общо 4 вътрешни топли басейна, в които вие и обичаните ви същества ще изживеете много позитивни емоции. Два от тях са подходящи за възрастни, а другите – за малчуганите.

2. Специално за децата

Специално създадените топли басейни за деца са два, като дълбочината и декорацията им са вдъхновени от нуждите и вкуса на най-чаровните ни невръстни гости. Температурата им е до 37 градуса, за да бъдете сигурни, че нежната кожа на сладурите ще е на уютно място, докато покоряват „вълните“ на радостта. Пъстротата и оформлението на тези чудни топли басейни определено въздействат на въображението и те пренасят в един приказен свят на детството и веселието!

топли басейни хотел с басейни

3. Красота навън

Винаги се стремим да превръщаме Парк и СПА Хотел Марково в най-подходящото място за мечтаната семейна СПА почивка и затова сме помислили за всичко! Отскоро разполагаме с джакузи отвън, в което може да се потопите, наслаждавайки се на незабравими емоции. Температурата му е 38 градуса, затова не се притеснявайте от метеорологичните условия. Това е вашият оазис на удоволствието. Прекарайте незабравими мигове в него, празнувайки годишнина от сватбата, рожден ден, друг празник или просто наслаждавайки се на живота в най-красивите му проявления и в компанията на скъп човек.

топли басейни хотел с басейни

След като сте излезли от джакузито, може да хвърлите поглед към парка, прегърнал хотела. В близост ще видите прочутата Въжеландия, която е сборен пункт за игри и приключения! Клюките мълвят, че край съоръженията е толкова забавно, че дори родителите копнеят (и дори дръзват) да се впуснат в игри заедно със забързаните си деца.

Все пак всеки има нужда от малко безгрижие.

Постарахме се да ви разкажем за нашите топли басейни, но истината е, че не е същото като това, което ще изживеете реално. Тялото ви просто трябва да се отпусне върху горещите води и да изключите съзнанието си за всичко останало. Тогава ще оцените и разберете подобаващо това, за което пишем сега. Нашите топли басейни ви очакват, за да стоплят и вашите моменти!