fbpx
ЦЕНИ
ОФЕРТИ
РЕЗЕРВАЦИЯ

Тайната на перфектната семейна почивка разкрита

Семейна почивка Парк и СПА Хотел Марково

Тайната на перфектната семейна почивка разкрита

Искате да планирате семейна почивка в полите на Родопите или на друго място. Какво точно търсите? Понятието перфектна семейна почивка вероятно носи различен смисъл за хората. Едни искат много забавления, оживена атмосфера или лукс, други държат на спокойствието, красивата природа в близост, а трети просто искат забавления за децата и тихи моменти, прекарани в четене на любимите книги.

Ние, базирайки се на опита си с гостите на Парк и СПА Хотел Марково, стигнахме до обобщен извод: колкото и да са различни критериите на хората, всички искат общи неща: уют, отношение, приятни емоции.

Тайната за перфектната семейна почивка се крие в следващите редове.

Развлечения за различни поколения

Ключът към перфектната семейна почивка е забавлението за всички. Ако ви е много хубаво някъде, но детето ви скучае, скоро и вашето настроение ще се развали, гарантирано. Затова в Парк и СПА Хотел Марково сме помислили за всички.

Развлеченията за вашите деца включват: • Вътрешни басейни с топла вода и открит за лятото • Детски кът с аниматор, рисуване на керамични фигурки и пясъчни картини • Парк Въжеландия – катерене, цветове, смях и още • Зала за игри – с билярд, Playstation 4 и други • Фотоогледало – забавление в снимки

Тайната на перфектната семейна почивка се крие в очите на заинтригуваните деца и в тези на доволните им родители! А ето и какво могат да правят възрастните, докато малчуганите се веселят: • Да се насладят на хубавите ни топли басейни • Да се отправят към СПА зоната, да се отпуснат за масаж, терапия или в солната стая • Избор между различни вкусни ястия в ресторанта на Парк и СПА Хотел Марково, който е с изключителна панорамна гледка към Пловдив • Посещение на фитнес зала или ползване на тенис корта • Да наемат лимузина за специален повод

Храната прави веселбата

Храната не само прави борбата, но и веселбата! Няма как да се насладиш напълно на почивката си, ако ти липсват добри вкусове и разнообразни ястия. Всичко е по-хубаво, когато си хапнал нещо неустоимо. В Парк и СПА Хотел Марково се стараем да удовлетворим очакванията на всички гости. При нас може да откриете както сочни местни блюда, придружени от апетитни гарнитури, така и изкушаващи десерти, свежи плодове и голям избор за вегетарианци и вегани. С радост предлагаме на гостите си богата блок маса, от която може да се възползват всеки ден за закуска или петък и събота – за вечеря. На нея освен обичайните кулинарни шедьоври ще откриете и много видове ядки, пресни сокове и ядкови млека.

Отношението генерира настроението Знаем, че когато планирате семейна почивка, искате да се отърсите от стреса и да си изкарате незабравимо. Затова се стараем да направим престоя ви в Парк и СПА Хотел Марково максимално приятен. Позитивното отношение на екипа ни е нещо, на което изключително много държим. Непрекъснато планираме нови активности и изненади, за да предложим и на редовните си гости разнообразни и непознати досега събития и удобства. Разширяваме базата си от басейни, за да създадем максимално удобство на всички и да имат децата повече простор за игри и забавление.

Освен за удобството ви, се грижим и за сигурността. Спазваме всички превантивни мерки във връзка с COVID-19 и държим на чистотата и отговорното поведение – от наша страна и от тази на посетителите.

Понякога перфектната семейна почивка е на клик разстояние!