fbpx
ЦЕНИ
ОФЕРТИ
РЕЗЕРВАЦИЯ

Сватби

СВАТБИ И ТЪРЖЕСТВА

ЗА ВАШИЯ НЕЗАБРАВИМ ДЕН!

Ние вярваме, че магията от приказките е истинска и че всеки заслужава да изживее своя специален миг. Уверени сме и че можем да Ви подарим едно неповторимо изживяване, което ще превърне мечтите Ви в реалност.
Какво предлага Парк и СПА Хотел Марково?
Банкетната зала Bella Donna е специално оборудвана за сватбени тържества и е с капацитет от 160 места. Тя съчетава елегантен интериор и просторни площи и ни предоставя възможността да преобразим пространството така, че то напълно да отговаря на Вашата визия за събитието.
Приказната картина се разгръща и в обширните ни тревни площи, ефирни фонтани и цветни градини, които са идеалната среда да запечатате мига с любимите хора. Сватбената ротонда пък е черешката на тортата и притегателен център за всички гости.

С удоволствие ще участваме в целия процес по подготовката на събитието и ще Ви съдействаме при подбора на музикално оформление, меню, съобразено с темата и Вашите предпочитания и вкусове, украса и сватбена агенция.
Гарантираме топло посрещане и безупречно обслужване, докато Вие и гостите Ви се наслаждавате на изисканите специалитети, поднесени с усмивка.
Позволете ни да бъдем част от Вашия празник и да го превърнем в незабравим спомен!

За информация и резервации: +359 894 529 777

E-mail: marketing@hotelmarkovo.bg

Работно време: от 09:00 ч. до 18:00 ч.

*В Парк и СПА Хотел Марково сватбени тържества не се провеждат в дните петък и събота, както и в периоди обхващащи специални пакетни предложения, пакети за национални, официални и тематични празници, ученически ваканции