fbpx
ЦЕНИ
ОФЕРТИ
РЕЗЕРВАЦИЯ

Спортни активности

СПОРТНИ АКТИВНОСТИ

ЗА ЛЮБИТЕЛИ АТЛЕТИ И СПОРТНИ ЕНТУСИАСТИ!

Поддържайте Вашия тонус докато се забавлявате! Парк и СПА Хотел Марково Ви препоръчва воденето на активен начин на живот! Предлагаме разнообразие от активности за физически тренировки, както на закрито, така и на открито.

10 000 кв. м. открити тревни площи, алеи и чист балкански въздух – идеалната комбинация за разходки, джогинг, йога и спортни занимания на открито.

През 2019 г. Парк и СПА Хотел Марково беше хотелът домакин на волейболната Лига на нациите. С едноседмичен престой наши гости бяха мъжките национални отбори по волейбол на България, САЩ, Сърбия и Иран.

Гости на хотела са били и почти всички футболни отбори в България – ПФК Лудогорец 1945, ПФК Левски София, ПФК ЦСКА-София, ПФК Берое, ПФК Локомотив Пловдив и др.

futbolno-igrishte-hotelmarkovo.bg

ФУТБОЛНО ИГРИЩЕ

Теренът е с най-модерна изкуствена настилка и е на разположение за всички ентусиасти. Игрището е оборудвано с осветление, малка трибуна, съблекални и санитарен възел. Теренът е с размери 28 м Х 43 м.
Наем на игрището – 80 лв. за 60 мин.
За информация и резервации: +359 885 669 560

ТЕНИС НА КОРТ

Два тенис корта с твърда настилка и осветление са на разположение на всеки спортен ентусиаст! В непосредствена близост до кортовете има съблекални и санитарен възел.
Наем на корт – 20 лв. за 60 мин
Наем на: топки – 3 лв. / ракета – 5 лв.
За информация и резервации: +359 885 669 560

tenis-na-kort-hotelmarkovo.bg
fitnes-zala-hotelmarkovo.bg

ФИТНЕС ЗАЛА

Комфортна фитнес зала с площ 80 кв.м., където може да се чувствате мотивирани да провеждате Вашите тренировки. С нови уреди подбрани за ефективна цялостна тренировка, фитнес залата ни е готова да посрещне своите посетители! Работно време от 07:00 до 21:00 ч. Фитнес залата е включена в цената на нощувката.
За външни гости: Еднократно посещение – 10 лв.