fbpx
ЦЕНИ
ОФЕРТИ
РЕЗЕРВАЦИЯ

Спорт по време на семейна почивка

Спорт

Спорт по време на семейна почивка

Хората казват, че да бъдеш във форма, не е решение, а начин на живот. Да бъдеш във форма, означава да се храниш здравословно и да спортуваш редовно: без значение дали работиш, или си на семейна почивка. Някои хора са отдадени на спорта и здравословния начин на живот, други спортуват от време на време, а трети го правят само ако имат време! Ние имаме решение за всички – спорт по време на семейна почивка!

Парк и СПА Хотел Марково предлага на своите гости много възможности за спорт. С нашите добре оборудвани съоръжения не е нужно да прекъсвате тренировъчната си програма по време на семейна почивка. Можете дори да започнете една по време на престоя си при нас! Ние се грижим за всички гости и вярваме в максимата, че спортът е здраве.

Възможности за фитнес

Парк и СПА Хотел Марково е подходящ за семейна почивка, но и за спорт. Разполага с комфортна фитнес зала с размер 80 кв.м. Тя е оборудвана с всички уреди, необходими за една пълноценна и ефикасна тренировка. Фитнес залата е на разположение на гостите на хотела целодневно.

Фитнес-зала-Хотел-Марково

Спортни активности на открито

Ако не сте запалени по фитнеса, а предпочитате кардиото и спортните активности на открито, можете да се възползвате от тревните ни площи! Парк и СПА Хотел Марково предлага на своите гости 10 000 кв.м. тревни площи, които могат да бъдат вашата тренировъчна площадка – под открито небе, сред природата.

Можете да ги използвате като терен за джогинг, йога, разходки и много други спортни занимания. Ако изберете тях, чистият въздух, красотата на природата и лекият балкански ветрец са гарантирани. По този начин ще превърнете тренировката си в едно много специално изживяване, което освен на тялото ви, би повлияло и на духа ви. Движението и семейната почивка може да бъдат прекрасна комбинация.

Тенис на корт или футбол

За нас е важно да се забавлявате, докато поддържате добра форма. Затова на територията на Парк и СПА Хотел Марково има обособени игрища за тенис на корт и футбол. Те са напълно оборудвани, с осветление и дори малка трибуна. Подходящи са както за професионалисти, така и за любители.

Футболно-игрище-и-тенис-на-корт

Различни футболни отбори са се възползвали от футболното ни игрище, което е най-новото такова в региона и е с най-модерна изкуствена настилка. Нашите два тенис корта са също привлекателен избор за спортисти и ентусиасти. Можете да се съберете с приятели и да се впуснете в шеметно състезание на нашите игрища, заобиколени от природа и красота.

А когато се уморите, можете да се потопите във вътрешните ни топли басейни или външния ни сезонен. Семейната ви почивка, съчетана със спорт, ще бъде точно това, което жадувате.

Мини голф

Мини голфът е едно свежо предложение за вас, но и за цялото семейство. Насладете се на играта сами или с вашите малчугани и премерете сили. Изчистете ума си от всички тревоги и притеснения на ежедневието и се съсредоточете в играта и настоящия момент. Забавлявайте се с тази така интересна игра и споделете тези щастливи моменти с малките приключенци!

Мини голф

Спортът укрепва духа и тялото. Допринася за доброто настроение и ви дава енергия! Насладете се на една пълноценна семейна почивка, по време на която няма да ви липсва нищо и ще можете да се придържате към своята тренировъчна програма.

Подарете си спокойствие и забавление, докато спортувате. При нас можете да споделите тези моменти и с най-малките членове на вашето семейство!