Награди за най-добър хотел
Топли вътрешни басейни и единствената по рода си термална зона в Пловдив и региона

Потопете се в света на Парк и СПА Хотел Марково и се насладете на басейни с топла вода, термална зона с 3 сауни, парна баня и халотерапевтична солна стая.

Комплексът разполага с четири вътрешни басейна с температура на водата от 32°C до 36°C и външно джакузи с гореща вода – 38°C. Отдайте се на блажено спокойствие с релаксиращ масаж, докато вашите малчугани приключенстват с атракционите в специално предвидените ни два детски басейна (35°C).

Ако искате да изпълните на 100% мисията за успешна СПА почивка, насочете се и към специално подбраните масажи и терапии. Дами, не пропускайте и салона за красота и солариума.

Парк и СПА Хотел Марково е горд носител на наградите „Най-добър СПА хотел за семейна почивка“ на 2020 и 2021 г. и „Най-добър четиризвезден СПА хотел“ на 2019, 2020 и 2021 г.

За да бъдем лидер в семейния СПА туризъм, са нужни много усилия и средства, а с новата ни пречистваща система на водата в басейните е възможно да предоставим услугата на най-високо ниво. Пречистващата система на водата се грижи за хигиената и неповторимото ви изживяване в четирите ни вътрешни басейна. Тя работи със солна електролиза, йонизация и хидролиза – иновативно решение, което помага да се заменят тежките химически препарати с екологична алтернатива и да се предостави хигиена по изключително умел и безвреден начин. Може да прочетете повече за нея в нашия БЛОГ.

ЦЕНИ за гости без нощувка Гости от 4 до 11 г.
Гости над 12 г.
Понеделник – Петък 18 лв.
39 лв.
Събота, неделя и офиц. празници
25 лв.
49 лв.
Деца до 3 години вкл. ползват вътрешните басейни безплатно
  • Деца от 4 до 11 г. вкл. може да ползват само вътрешните басейни

  • Цени Уикенд важат:

    от 23.12.22 до 08.01.23 вкл.
    от 27.01.23 до 05.02.23 вкл.

РЕЗЕРВАЦИЯ
ОФЕРТИ
ЦЕНИ
Весели празници