Награди за най-добър хотел
Топли вътрешни басейни и единствената по рода си термална зона в Пловдив и региона

Добре дошли в хотела, отличен с престижните награди „Най-добър СПА хотел за семейна почивка“ на 2020 г. – БХРА и „Най-добър четиризвезден СПА хотел“ (2019 г. и 2020 г.) – BATI.
Услугата Термална зона и Вътрешни басейни е включена в цената на нощувката.

Оставяме СПА преживяването с отворен достъп и за гости, които не нощуват в хотела.

ЦЕНИ Гости от 4 до 11 г.
Гости над 12 г.
Понеделник – Петък 18 лв. *
39 лв.
Събота, неделя и офиц. празници
25 лв. *
49 лв.

Цената е на човек, за еднократно посещение и включва:  Четири вътрешни басейна с температура на водата от 32°C до 36°C и външно джакузи с гореща вода 38°C, билкова сауна, финландска сауна, инфрачервена сауна, парна баня, студена стая, релакс зона. 

Деца до 3 години вкл. ползват вътрешните басейни безплатно.

*Деца от 4 до 11 г. вкл. може да ползват само вътрешните басейни. Ползването на термалната зона за деца под 12 г. е противопоказно.

За информация и резервации: +359 893 058 044

E-mail: spa@hotelmarkovo.bg

Работно време: 09:00 ч. – 21:00 ч.

Разгледайте нашия СПА каталог:

За да бъдем лидер в семейния СПА туризъм, са нужни много усилия и средства, а с новата ни пречистваща система за водата в басейните, която ни инсталираха е възможно да предоставим услугата на най-високо ниво. Пречистващата система за водата се грижи за хигиената и неповторимото ви изживяване в четирите ни вътрешни басейна. Тя работи със солна електролиза, йонизация и хидролиза – иновативно решение, което помага да се заменят тежките химически препарати с екологична алтернатива и да се предостави хигиена по изключително умел и безвреден начин. Може да прочетете повече за нея в нашия БЛОГ.

РЕЗЕРВАЦИЯ
ОФЕРТИ
ЦЕНИ