Награди за най-добър хотел
Солна Стая

Солната терапия е начин за подобряване на здравето, като въздейства в 3 аспекта на дихателни, кожни заболявания и психически разстройства. Това става благодарение на вдишването и излагането на тялото на сухи аерозоли в естествени солни стаи.

Терапиите в солна стая спомагат за подобряване състоянието на организма. От нея се влияят различни заболявания като астма, хронични респираторни болести, пневмонии, бронхити, настинка, вирусни инфекции, алергии, дерматит, псориазис, хронична умора, стрес, слаба имунна система и много други.

За разлика от други солни стаи в Пловдив и региона, тази е халотерапевтична – солта, която се вдишва, има свойството да абсорбира по естествен начин течностите от носа и синусите, като в същото време “изчиства“ дихателната система. Солта е естествено антисептично средство с противовъзпалително и антибактериално действие.

Един сеанс в солна стая (40 мин.) се равнява на 4 часа разходка в борова гора. Нашите експерти ще ви консултират за необходимия брой посещения, в зависимост от вашата възраст и естеството на заболяването ви.

Скъпи гости, поради профилактика в периода 13.12.-23.12. солната стая и хамамът няма да работят. Извиняваме се за причиненото неудобство!

За информация и резервации: +359 893 058 044

E-mail: spa@hotelmarkovo.bg

Работно време: 09:00 ч. – 21:00 ч.

    Цени на Солна стая: 

    • Халотерапия за деца до 11,99 години – 20 мин. – 10 лв.

            ПРОМО цена с отстъпка от -25% – 7,50 лв.

    • Халотерапия за възрастни и деца над 12 години – 40 мин. – 20 лв.

            ПРОМО цена с отстъпка от -25% – 15 лв.