fbpx
ЦЕНИ
ОФЕРТИ
РЕЗЕРВАЦИЯ

3 причини да организирате семейна почивка през седмицата

Семейна почивка

3 причини да организирате семейна почивка през седмицата

Една семейна почивка е радостно събитие, което изисква доста подготовка, а сякаш отлита за миг! Но винаги си струва. Във вихъра от ежедневни задачи все пак имаме нужда да помислим за себе си и да планираме моменти на отдих и наслада за себе си и най-близките. Въпреки че уикендът традиционно е най-предпочитано време за семейна почивка, все повече хора разчупват клишето и организират бягството си от рутината през седмицата. Защо? Събрали сме трите основни (според нас) причини.

Иска ли ви се да се насладите на позитивни емоции скоро? Вижте защо да организирате своята незабравима и изпълнена с радостни моменти семейна почивка през седмицата.

1. Често условията за семейна почивка са по-изгодни през седмицата

Доброто организиране на бюджета е важна задача за двойките, затова планиране на семейна почивка през седмицата е хитро решение в тази посока. Ползвате платения си отпуск, резервирате мечтаното място и се наслаждавате на безценни моменти – при това доста по-изгодно. Често хотелите предоставят и промоционални цени за по-дълъг престой в делничните дни! Ако почивате през седмицата, ще можете да спестите известна сума, която да ползвате за някоя глезотия – масаж, други процедури, или просто да купите нещо хубаво за вкъщи.

Може да сравните и нашите цени за настаняване от ТУК

2. По-малко хора и повече спокойствие

За повечето хора перфектната семейна почивка е тази, която е изпълнена със спокойствие. Затова една резервация през седмицата е хитро решение. Повечето семейства се отправят към хотелите през уикенда. Ако искате да избегнете по-натоварения период, помислете за резервация в периода неделя – четвъртък.

За тези от вас, които не разполагат със собствен транспорт или просто предпочитат да пътуват по друг начин, качването на автобус или влак също ще е доста по-приятно през седмицата. Да обобщим: ако обичате спокойствието и тишината, семейната ви почивка би била по-пълноценна през седмицата.

3. Уикендът е все още на разположение

Понякога е много неприятен контрастът между релаксиращата семейна почивка през уикенда и бързото връщане на работа в следващите дни. Ако планирате отпуск през седмицата, можете да се насладите на забавни моменти в спа хотела, а през уикенда да се приберете вкъщи и да си почивате още, а защо не – да удължите престоя си в базата, ако още не ви се връща към ежедневието. Така разполагате и с уикенда, а не само с него!

Говорейки за почивка, сме почти сигурни, че точно сега имате нужда от такава. Навярно в момента си представяте как потапяте крачета в един топъл басейн или се наслаждавате на невероятна храна в хотела с неповторима гледка и зеленина… В Парк и СПА Хотел Марково ще се радвате на това и на още много удобства.

Вижте какви забавления предлагаме за децата ТУК Мястото е чудесно и за хора, които търсят хотел с басейн – ВЪТРЕШНИ БАСЕЙНИ

Без значение дали избирате да организирате своята семейна почивка през седмицата, или през уикенда – пожелаваме Ви да е вълшебна!