fbpx
ЦЕНИ
ОФЕРТИ
РЕЗЕРВАЦИЯ

С деца на почивка

Водни-атракции-за-деца

С деца на почивка

Изборът на дестинация за семейна почивка е трудна задача. А когато в крайното решение последната дума имат децата, тогава нивото на трудност се повишава. Защото децата знаят какво искат да открият на едно място, за да се почувстват щастливи: дотам да се стига бързо, да е ново, различно, забавно и, най-важното – да могат да играят на воля без мама и татко все да се навъртат наоколо. Ако вече знаете какво искат вашите деца и търсите готово решение, което да задоволи техните желания, посетете Парк и СПА Хотел Марково. Хотелът се намира на 2 км от град Пловдив, което го прави удобна дестинация както за столичани, заради близостта си до София (150 км.), така и за жителите и гостите на страната.

В СТРАНАТА НА ИГРИТЕ И ЧУДЕСАТА

Парк и СПА Хотел Марково предлага на най-малките си гости цял списък с най-разнообразни и интересни атракции на закрито за забавление през дъждовните есенни дни и студените зимни следобеди.

ДЕТСКИ ТОПЛИ ВЪТРЕШНИ БАСЕЙНИ

Независимо от времето навън, когато просто ви се прииска да „помързелувате“, може да организирате семейно посещение на СПА центъра в хотела. Той разполага с четири вътрешни басейна с температура на водата от 33°C до 37°C. За радост на хлапетата са създадени два цветни басейна с инсталирани атракции: фонтани, водни гъби и пистолети.

В хотела е създаден детски кът с аниматор, където малчуганите могат да се отдадат свободно на игри сред цветни играчки в компанията на други деца, докато аниматорите наблюдават техните забавления и се грижат за сигурността и безопасността им. Детският кът е с работно време всеки ден от 10:00 до 22:00 ч.

ЗАЛА ЗА ЕЛЕКТРОННИ ИГРИ

В Парк и СПА Хотел Марково се предлага и кът за електронни игри и забавления. В него децата и техните родители могат да поиграят билярд, въздушен хокей, чукчета с награда за най-добрия и да се порадват на 2 конзоли PlayStation 5 с най-новите популярни игри.

МАГИЧЕСКО ФОТООГЛЕДАЛО

Моментна снимка на незабравим миг за спомен от вашата почивка! В празничния кът на Парк и СПА Хотел Марково може да направите снимка на своето дете или на цялото семейство и да принтирате резултата бързо и лесно, като за всяка снимка разполагате с варианти за избор на цветове и дизайн.

За всички наши гости, в хотела е разположена мобилна сертифицирана лаборатория, ВСЕКИ ДЕН от 14:30 до 18:30 ч. В случай, че нямате сертификат, може да направите антигенен тест за минути само за 10 лв.

„АЗ, ХУДОЖНИКЪТ!“

В работилницата за малки творци децата могат да се забавляват с изрисуването на керамични фигурки. Тук под техните четки оживяват любими анимационни герои като: Шрек, Фиона, Елза, Мики Маус, миньоните. А накрая за спомен може да вземете нарисуваната от вашето дете играчка в подаръчна торбичка. А през слънчевите пролетни дни и дългите летни вечери може да се разходите или поиграете с децата навън.

Парк и СПА Хотел Марково е разположен на площ от 10 000 кв.м. в полите на Родопите и предлага уникално съчетание на планински гледки и забавления за цялото семейство на открито. Специално за малчуганите на територията на хотела е изграден единственият по рода си в България увеселителен парк с въжена площадка „Въжеландия“ – с шарени и щури катерушки, люлки и съоръжения за детски лудории до насита! На внимание от страна на хлапетата и техните родители се радва мини зоокът на открито, в който доволни живеят магаренцето Марко, пауни и семейство патици.

И не на последно по важност място сред атракциите на открито за малките гости е създаден мини голф, където децата се учат сами на правилата на тази игра за големи или просто се забавляват без правила! Изборът на посока и място за следващата семейна почивка може да бъде удоволствие за вас, а за децата – сбъдната мечта!

Прочетете статията ни „На почивка със зелен сертификат или тест“