Награди за най-добър хотел
Ресторант Belle Vue
Неповторима гледка, която очарова!

Ресторант Belle Vue е единственият ресторант в района на Пловдив, съчетаващ изискана кухня, смайваща панорамна гледка и специално отношение към всеки гост.
Уютна обстановка съчетана с модерен дизайн и любезно обслужване – тук ще имате възможност да се насладите на всичко това! Бизнес обяд, романтична вечеря или просто искате да се отпуснете на някое сепаре с любимото Ви питие – изборът е Ваш, а качествената услуга е от нас!
Ресторантът е с капацитет 190 души, а всяка събота гостите могат да се насладят на специалната музикална програма, която сме подбрали – любимите Ви песни изпълнени на живо с акомпанимент на акустичен роял.
За максималното спокойствие на семействата с деца, предлагаме възможност за видео наблюдение на детския ни център чрез един от телевизорите в ресторанта. До като малчуганите се забавляват, Вие се потопете в приятната обстановка и подбраните ни ястия и напитки.
Нашият Шеф-готвач подготвя с внимание, умение и страст, както типични български ястия, така и изкушаващи специалитети от интернационалната кухня.
Гарантираме на гостите си ястия, приготвени с подбрани продукти от утвърдени марки, специална селекция вина и маркови питиета за максимална наслада на сетивата.

Защото Вашият комфорт е най-важен за нас!

За информация и резервации: +359 892 223 307

Меню ресторант Belle Vue

РЕЗЕРВАЦИЯ
ОФЕРТИ
ЦЕНИ