fbpx
ЦЕНИ
ОФЕРТИ
РЕЗЕРВАЦИЯ

Рай за децата

Забавления-за-деца-вътрешен-басейн

Рай за децата

Раят за децата е обрисуван с ярки цветове, изпълнен с много смях и музика и ухае на боички и горещ шоколад. Това е едно място, на което те се чувстват свободни и могат да разперят криле по пътя към забавлението. Звучи далечно…звучи приказно.

Истината е, че този рай е само на ръка разстояние, на 2 км от Пловдив и на по-малко от два часа път от София. Парк и СПА Хотел Марково е приютил всички детски фантазии. Подарете на децата си късче от рая! Позволете им да се насладят на приключенията, които предлагаме в полите на Родопа планина сред тишината и спокойствието на природата.

Забавления-за-деца-вътрешен-басейн

Четири вътрешни топли басейна

При нас можете да се насладите на четири вътрешни топли басейна с над 33°C и външно джакузи с 38°C температура на водата. Два от тях са направени специално за децата, с дизайн, цветове и декорации, които моментално печелят симпатиите им! Те са с различна дълбочина, но съобразена за всички възрасти на децата, ярки и топли, за да се превърнат в предпочитано място за забава на малките ни гости.

Единственият по рода си в България парк Въжеландия

Децата ви ще имат възможност да поемат на вълнуващо приключение в парк Въжеландия, който е атрактивен и интересен за всички малки приключенци. Уникалните катерушки и люлки, които са част от този парк, предлагат на децата ви много емоции, смях и вълнение. Всяка минута, прекарана там, носи радост на всички. А всяка една катерушка е нова изследователска мисия и още един покорен връх!

Въжеландия

Аз, Художникът

Едно друго райско предложение за всички деца е потапянето в света на цветовете и нюансите. В Парк и СПА Хотел Марково те имат достъп до ресурси, с които могат да създадат свое собствено произведение на изкуството. Срещу допълнително заплащане малките творци могат да се включат в заниманието „Аз, Художникът“.

С разнообразни цветове и многобройни приказни герои, децата творят и развиват своята креативност. Те могат да изберат за себе си керамични фигурки и картини с цветен пясък, които после да изрисуват по желание. А след това да я вземат със себе си като късче от рая, незабравим спомен.

Рисуване на керамични фигурки

Фотоогледало за неповторими селфита

Част от рая за децата е и фотоогледалото в Парк и СПА Хотел Марково. То е винаги насреща да запечата един блажен момент на пълно щастие. Идеално е както за децата, така и за родителите, които заедно със своите малчугани могат да си направят снимки, които да бъде спомен от една незабравима почивка.

Фото огледало

Детски кът с аниматор

Част от рая за децата са и аниматорите, които са винаги насреща, за да поддържат доброто им настроение и да ги забавляват. Аниматорите пазят тайните на райското царство, наречено „Детски кът“. Там невероятните детски игри и звънливият смях изпълват пространството от сутрин до вечер.

Зала за игри

В Парк и СПА Хотел Марково има едно специално кътче, което е любимо и за по-големите деца. Това е залата за игри. В нея и родителите могат да се включат в приключенията и да създадат спомени за една щастлива и споделена почивка край билярдната маса. Залата за игри е рай за всички любители на електронни игри и джагите.

Раят за децата е там, където царят забавлението, приключенията, красотата и топлината. Парк и СПА Хотел Марково може да осигури всичко това, дори повече за децата ви, само на 2 км от Пловдив сред неописуема природа и чист въздух.

А вие планирахте ли вече едно незабравимо приключение за вас и вашите деца?