fbpx
ЦЕНИ
ОФЕРТИ
РЕЗЕРВАЦИЯ

Ръководство за почивка с деца

Ръководство за почивка с деца

Семейните пътувания са едни от най-паметните събития в живота на децата. Чрез тях връзката с родителите се затвърждава, а някои запознанства и мигове остават с тях за цял живот. Но за някои родители пътуването с деца е преживяване, свързано с много стрес, сложна логистика и тревожност. Затова, нека ви дадем няколко съвета как да превърнете една семейна почивка в приятно, спокойно и занимателно събитие за всички. Всичко това с нашата любезна подкрепа от Парк и СПА Хотел Марково.

1. Планирайте почивката предварително

Предварителното планиране ви дава възможност да предвидите почивните си дни и да организирате семейните активности около тях. Така можете да включите децата си в процеса на организацията. Допитайте се до тях какви активности биха предпочели – игри с аниматор, водни забавления, разходки… А всички тях открийте при нас! Ранното планиране има и други предимства. Едно от тях е евентуалната възможност за по-добра цена, на която може да резервирате престоя си!

2. Планирайте добре, но не на всяка цена

Всички искаме да извлечем максимума от една семейна почивка. И в усилията си да го направим, често като родители искаме да планираме всяка секунда и да запълним времето с активности. Но често това не е нужно, а може да се окаже и изморително за малчуганите. Затова ви съветваме да планирате една или две големи семейни активности като разходка, игра на голф или посещение в басейн. Така можете да удължите или съкратите някоя активност без да се притеснявате за останалите дейности през деня. А тях предлагаме да оставите гъвкави, за да се насладите максимално на свободното време, прекарано с най-близките хора.

3. Изберете подходящо място

Най-важното нещо за една семейна почивка е добре прекараното време. Затова е хубаво да изберете място, което да предоставя занимания за всички членове на семейството. Тъй като знаем, че нуждите на родителите и децата се различават, в Парк и СПА Хотел Марково се грижим за това всеки един човек да вземе максимума от престоя си. Разполагаме с редица занимания за деца, а за родителите предлагаме СПА процедури и разкрасителни услуги. Така възрастните могат да релаксират на спокойствие и се радват на добре заслуженото свободно време. А междувременно малчуганите да виреят на воля в детския кът или игралната зала. А най-хубавото? Водните семейни моменти прекарани в топлите ни басейни.

4. Съберете багажа си внимателно

Обувчици, дрешки, играчки, козметика, бебешка храна… Списъкът с багаж може да изглежда безкраен. И е нормално да искаме да вземем с нас всичко, което потенциално би ни потрябвало по време на семейната почивка. При планирането на престоя си в Парк и СПА Хотел можете да бъдете спокойни, че тук ще ви предоставим всичко нужно, за да можете да си прекарате незабравимо. Разполагаме с детски кът с безброй забавления, а за коремчето на вашето дете ще се погрижим в ресторанта. Всяка сутрин предлагаме богата на асортимент блок маса с голям избор от подбрани марки бебешки храни за най-малките ни гости. А за гостите ни на диета предлагаме специални веган и безглутенови храни.

5. Не забравяйте доброто си настроение!

Каквото и да правите, най-важното е да се чувствате добре! Затова, за да извлечете максимума от почивката си, не забравяйте най-ключовото: че си почивате от забързаното ежедневие в компанията на любими хора. Оставате се за момент по течението, забравете за задълженията и плановете и се отдайте на заслужена почивка. Релаксирайте, смейте се и поставете всички тревоги на пауза. Ние от Парк и СПА Хотел Марково ще се погрижим за това престоят ви да е истински незабравим и изпълнен със забава и позитивни емоции.

Очакваме ви!