fbpx
ЦЕНИ
ОФЕРТИ
РЕЗЕРВАЦИЯ

Предпочитан хотел с детски кът и басейн

Предпочитан хотел с детски кът и басейн

Ако сте родител, то най-вероятно търсачката на лаптопа или телефона ви многократно е виждала фрази като „хотел с детски кът и басейн“, „хотел с детска анимация“ и други. За да ви улесним и да изживеете най-веселата семейна почивка, имаме предложение, което навярно ще ви заинтригува. В Парк и СПА Хотел Марково се срещат пълното задоволство на децата и дългоочакваният релакс за родителите! Ако търсите идеи за семейна почивка до Пловдив, заповядайте, за да изживеете веселите моменти, за които копнеете. Мястото е едно от предпочитаните, когато търсите хотел с детски кът и басейн. В базата има още безброй изненади за вас и най-малките. А всичко е гарнирано с една спираща дъха гледка към града под тепетата и с изкушаваща разнообразна храна, от която си струва да опитате.

Детски кът с аниматор – 12 часа на ваше разположение

Търсейки хотел с детски кът и басейн, при нас ще откриете удобството, за което мечтаете! Малчуганите ви ще може да се забавляват през целия ден, а вие сладко да почивате. Детският ни кът с аниматор работи от 10 сутринта до 22 часа вечерта и е пълен със забавни играчки.

В него има и камера, за да може, докато хапвате в ресторанта, да виждате по телевизорите на живо случващото се долу. Погрижили сме се за максимална сигурност и спокойствие за малки и големи. Докато играят, децата са наблюдавани и за тях се грижат милите ни аниматори. Детският ни кът се намира близо до лоби бара, където може да опитате някой от освежаващите ни коктейли, докато малките ни гости се забавляват в царството на игрите.

Аниматор детски кът

Цветни басейни за безброй весели моменти

При нас ще откриете не просто хотел с детски кът и басейн, но и възможност да се насладите на цели 5 басейна. Два от тях са специално за деца и са с атрактивни пръскалки. Те са по-плитки и подходящи дори за най-невръстните ни гости.

Говорейки за басейни, вътрешните ни такива са с иновативна пречистваща система: със солна електролиза, хидролиза и йонизация – без мирис на хлор и без излишни химикали. Малко хотели в Европа могат да се похвалят с такава инвестиция, затова се радваме, че имаме възможност да предложим именно това качество на своите гости.

Случвало се е наши гости да забравят да донесат пояс за малките си деца, но това не е проблем! С радост ще им услужим с някой от наличните ни, за да не спира веселбата дори за миг. А за да се почувстват като невръстни крале и принцеси, малчуганите ви ще може да облекат детските ни халати, които сме подготвили за тях в стаите.

Мини голф, парк, Въжеландия и много снимки

При нас ще откриете не просто хотел с детски кът и басейн, а много възможности за забавления. Около сградата има чудесен парк, в който се намира Въжеландия – атрактивна въжена площадка с много интересни и пъстроцветни въжени люлки и катерушки. Имаме и мини зоопарк с пауни, както и мини голф навън.

А за най-големите почитатели на снимките тип селфи сме подготвили фотoогледало за снимки, което се намира близо до рецепцията. Там може да разпечатате изпъстрени със стикери и надписи фотографии, които да ви останат за спомен от незабравимата семейна почивка.

Сигурни сме, че когато търсите в Google „хотел с детски кът и басейн“, всъщност търсите много повече. Искате вкусна храна, приятелско и любезно отношение, уют и весели моменти. При нас ще откриете всичко това. Много семейства смятат, че най-удачният вариант за техния отпуск е хотел във Велинград, но близо до Пловдив ви очаква оазисът на радостта.

Добре сте дошли!