fbpx
ЦЕНИ
ОФЕРТИ
РЕЗЕРВАЦИЯ

Парк и СПА Хотел Марково след ремонта

Рецепция Парк и СПА Хотел Марково

Парк и СПА Хотел Марково след ремонта

Парк и СПА Хотел Марково след ремонта

Създаваме по-голямо и модерно пространство за Вашата незабравима семейна почивка

Влезте в свят, в който изискаността среща иновациите, където историята и бъдещето се преплитат хармонично. Представете си ново място, което ви вдъхновява и очарова. Място, което ви откъсва от ежедневието и ви пренася сред природата. Потопете се в спокойната и изящна атмосфера на обновения „Парк и СПА хотел Марково“ за нови незабравими мигове с любимите ви близки и приятели. Близо до космополитния Пловдив ще ви разкрием нашето пътешествие в името на преживяване като никое друго.

Новият Лоби бар

Време за промяна – Кога отново ще сме заедно?

Есента е време за промяна – децата тръгват на училище, а големите се връщат на работа след дългите летни отпуски. Затова ние решихме да поработим над усъвършенстването на нашата база и да създадем по-модерна атмосфера в любимия ви хотел, преди да е настъпил следващия прекрасен повод за ваканция.

Ремонтът, който започнахме, ще продължи в рамките на 2-3 месеца, за да може на Коледа и Нова година да сме отново заедно с вас – нашите скъпи гости.

Определено ще ни липсва детския смях, глъчката и пълните басейни, както и вашето добро настроение, но пък ще дойдат още по-хубави дни, в които ще се радвате на повече удобства и забавления в подножието на Родопите.

Земни тонове и материали, близки до природата

Радваме се да ви споделим, че работим с една от най-успешните дизайнерски фирми в страната. Защото както знаете, ние винаги търсим най-доброто решение за гостите ни.

За създаването на модерния интериор се водихме от интуицията си и тенденциите за 2023 година. Съвременната изчистена дизайнерска визия, която избрахме за всички 80 стандартни стаи и бани, определено ще ви спечели!

Много важен аспект от ежедневието ни са цветовете. Освен че те притежават своя символика, могат да влияят и на настроението ни. Например, светлите цветове действат успокояващо. Бялото и елегантния цвят слонова кост, които присъстват в новата ни визия, символизират чистота и стремеж към красивото и възвишеното.

Кафявото олицетворява живота, пренася ни сред природата и подсказва покой. Позволява ни да се отпуснем за идеалната физическа и духовна почивка. Именно затова заложихме на светлокафяво дърво и бежови нюанси при изграждането на новата ни концепцията. Комбинацията от тези цветове ни носи уют и хармония, символизира лоялност, постоянство, сигурност и отговорност. Не сме пропуснали и да озарим атмосферата с истински растения, защото зеленината внася свежест и чист въздух в пространствата.

СПА рецепция

Кои части на хотела ще бъдат подобрени и разширени?

Освен стаите, където моментите ви на уединение са гарантирани, ще реновираме и още няколко зони в хотела. Ще бъдете пленени от новата визия на фоайето, лоби бара и рецепцията, а срещу нея ще откриете уникална зала за аркадни игри, които винаги са страхотна възможност родители и деца да играят и да се забавляват заедно.  

Не искаме да разваляме една от приятните изненади, но все пак ще ви разкрием и още една тайна – разширяваме и изцяло обновяваме детския кът – любимо място, както на малките ни гости, така и на родителите им. Знаем колко е важно децата да се забавляват до насита с аниматорите ни.

Но най-голямата изненада, която може да очаквате с нетърпение е свързана със СПА центъра, но за това ще разкажем по-нататък!

А сега е време да запретнем ръкави и да се отдадем на процеса по реновиране на макс. Всички наши колеги от „Отдел резервации“ работят усърдно, за да изпълнят вашите желания, приемайки запитвания и заявки за 2024 г. в новите ни стаи. Предлагаме лимитирани оферти с отстъпки за новата година. Не изпускайте момента и се възползвайте от промоционални цени с до 20% отстъпка – имаме предложения както за делничните дни, така и за уикенда!

Може да разгледате лимитираните промо оферти в нашия сайт: Оферта „Делник“ и Оферта „Дълъг уикенд“

Очаквайте най-доброто!