fbpx
ЦЕНИ
ОФЕРТИ
РЕЗЕРВАЦИЯ

Парк и СПА Хотел Марково с ново престижно отличие

Парк и СПА Хотел Марково с ново престижно отличие

Парк и СПА Хотел Марково беше отличен с наградата „Най-атрактивен SPA хотел през 2020“ в България. На грандиозна церемония, провела се в София през изминалата седмица, елегантният комплекс получи поредно престижно отличие.

Наградата е изключително ценна за хотела, тъй като е присъдена от името на българските туристи. Технологичната компания „Абилитикс“, съвместно с Националния борд по туризъм и онлайн изданието „Егоист“, стартират мащабно национално проучване, за да създадат чатботът „ЧАТИ“, който да препоръчва любими дестинации, плажове, СПА дестинации, места за настаняване. Националното проучване се е осъществило на база онлайн акета, попълнена от любителите на родния туризъм. Така е „присъдена“ и наградата – на база на реални отзиви от гости, а не на критерии и оценки от членове на комисия или жури. Част от събитието бяха управители, мениджъри на едни от най-големите хотелски вериги и комплекси, държавните институции, туроператори, ИТ компании, представители на бизнеса, свързани пряко с предлагане на услуги и продукти за туризма, журналисти. Призът „Най-атрактивен SPA хотел през 2020“ бе връчен на г-ца Вили Христева, управител на Парк и СПА Хотел Марково. Наградата е символ на усилената работа на целия екип, който с любов към професията успява да превърне СПА почивката на гостите в незабравимо изживяване.

Със статуетката за най-атрактивен СПА хотел през 2020 година, „Парк и СПА Хотел Марково” добавя още едно отличие към многобройните си награди. В края на 2019 година Парк и СПА хотел Марково бе избран за „Най-добър четиризвезден семеен СПА Хотел“ на петото издание на Балканските награди за туристическа индустрия (BATI). Сред отличията са и „Най-добър четиризвездрен градски СПА хотел на 2019 с най-атрактивен детски увеселителен парк – БХРА, 2019“, награда за изключително партньорство с Община Пловдив от Годишните награди в туризма за 2018 година и отличието за „Най-добър четиризвезден градски СПА Хотел“ за 2018 г. от Българска хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА).

Запазена марка на Парк и СПА Хотел Марково са качество на разумна цена, превъзходна храна и четиризвезден комфорт. Във връзка с епидемиологичната обстановка, от комплекса уверяват своите гости, че са взети всички необходими предпазни мерки за добра хигиена,  спазването за физическа дистанция и осигуряването на допълнителни лични предпазни средства при нужда.