fbpx
ЦЕНИ
ОФЕРТИ
РЕЗЕРВАЦИЯ

Открийте много нови изненади в обновения Парк и СПА Хотел Марково

Открийте много нови изненади в обновения Парк и СПА Хотел Марково

 

Насладете се на върховно преживяване в полите на Родопите. Ето какво да очаквате от новия Парк и СПА Хотел Марково:

 
Делукс комфорт Парк и СПА Хотел Марково

Изцяло реновирани стаи и бани с изящен и модерен дизайн

За проектирането и реализацията на мащабния ремонт, който предприехме в началото на есента, се доверихме на една от най-добрите фирми за интериорен дизайн в България –FINE DESIGN. Тяхната запазена марка е красивият и балансиран дизайн, който същевременно е и изключително практичен. Усеща се скандинавското влияние в дизайна, умело претворено с български почерк. Изцяло реновираните стаи и бани ще ви запленят на мига и ще ви накарат да се чувствате много комфортно.

Нова климатична система и изолация за максимален комфорт

Когато посещаваме СПА хотел търсим много неща. Всеки иска да се откъсне от забързаното ежедневие и да попадне в свят на забавления, релаксиращи процедури, игри и други. Но също така искаме уют, топлина, спокойствие и тишина в стаята си. Затова подновихме климатичната система на хотела и поставихме нова и модерна изолация. А сега се отпуснете и се насладете на вашия престой.

Закуска и вечеря на блок маса всеки ден – за спокойни утрини с любимата напитка и вълшебни семейни вечери

Новата възможност, която предлагаме за всички наши гости е закуска и вечеря на блок маса абсолютно всеки ден. За да може планът ви за деня да върви по-гладко. Почувствайте свободата да тръгнете на разходка в планината или да отскочите до космополитния Пловдив веднага след закуската. А по-късно се насладете на богата вечеря с най-качествената и вкусна храна.

Детският ни кът вече е голям детски център

Едно от пространствата, които претърпяха сериозно разширение е детският ни кът. Радостни сме да ви споделим, че малчуганите ще се забавляват още повече в нашия нов детски център! Очакват ги много весели игри, докато вие се наслаждавате на релаксираща процедура в термалната зона или отпивате от любимата си напитка в лоби бара. Децата ще се радват на страхотна анимация и ще танцуват, пеят песни и рисуват заедно. Забавленията са гарантирани! След ремонта не сме забравили и за безплатните кино прожекции – отново всяка вечер в 20 ч.!

Уникална аркадна зала за малки и големи любители на игрите

Много родители често се питат какви са ползите от играенето на игри – какво точно развиват у децата? На първо място, децата се научават да координират движенията си с това, което се случва на екрана. Аркадните игри обикновено изискват бързи рефлекси и точни движения, което помага на децата да развиват и подобрят фината си моторика. Игрите, които включват предизвикателства и препятствия пък развиват умения като логическо мислене и стратегия за решаване на проблеми у децата. Повишаването на трудността с всяко следващо ниво насърчава упоритост и носи удовлетворение от постигането на целите. И нека не забравяме, че аркадните игри са подходящи и за родители.

Топли басейни (до 36°C) за малки и големи – щури игри и водни приключения

През зимата вътрешните басейни с топла вода са нашето спасение от студеното време. С цели 4 вътрешни басейна в Парк и СПА хотел Марково можете да се отдадете на водни игри и приятни емоции за малки и големи. Повечето деца се чувстват добре във водата и не искат да излязат от басейна. Но какво да правим, ако детето изпитва страх от водата? Започнете с постепенно излагане на вода под формата на игра – пляскане с крачета и ръчички например. Използвайте пояс и играчки, и детето ще се почувства сигурно и спокойно. Срещите с водата при по-малките деца развиват и подобряват техните двигателни умения.

Заповядайте в новия Парк и СПА хотел Марково, където семейната почивка е наистина незабравима!