fbpx
ЦЕНИ
ОФЕРТИ
РЕЗЕРВАЦИЯ

Очаквайте новия Парк и СПА Хотел Марково

Очаквайте новия Парк и СПА Хотел Марково

„Отива си лятото, идва есента“, се пее в една известна българска песен. Е, неизбежно е – със сменянето на сезоните си отминават спомените и идват новите възможности. Именно към второто се целим ние с настъпването на есента. За нас тя е знак на работа, ново начало и подготовка за края на годината. Есента в Парк и СПА Хотел Марково бележи именно отварянето на една нова страница с началото на основния ни ремонт. Какво да очаквате и кога отново ще можете да ни посетите, открийте в долните редове.

Всичко е толкова хубаво, защо ремонт?

В Парк и СПА Хотел Марково вярваме във високото качество на услугите си. Именно затова следим изкъсо всички удобства, които предлагаме, и постоянно си поставяме нови цели. А когато усетим, че можем да бъдем по-добри и да ви предоставим още по-високо качество и нови удобства, грабваме шанса и стремглаво се насочваме към нови върхове. Именно затова вземаме предвид всички ваши коментари и запретваме ръкави в опит да сбъднем всичките ви желания. Защото усмивките и удоволствието ви са наш приоритет.

Кога започва ремонтът?

Ремонтът започва есента, а нашият „Пакет 22 септември“ със Стефан Илчев се явява като „последния влак“ за забавното приключение в Парк и СПА Хотел Марково преди началото на реновацията. Хотелът официално затваря вратите си за гости на 02.10.2023 г. и ще отвори отново през декември. Но бъдете спокойни – имаме достатъчно време да се позабавляваме, да прекараме ценни мигове заедно и да се насладим на истински приятна почивка до тогава! За да можем с нови сили и впечатляваща визия да посрещнем заедно Коледните и Новогодишните празници!

Какво ще включва ремонтът?

Ремонтът ще обхване почти всички части на хотела ни, а дизайнът е проектиран от една от най-добрите фирми в България. От декември можете да очаквате изцяло обновени, със страхотен интериор и модерен дизайн, всички 80 стандартни стаи. Реновираме изцяло фоайето и рецепцията, като срещу нея ще откриете и уникална по рода си аркадна зала с най-новите игри за малки и големи. Лоби барът и СПА рецепцията ни също ще претърпят основна промяна. Не искаме да Ви разкриваме прекалено много информация предварително, за да запазим изненадата пълна, когато ни посетите след отварянето!

Определено ще ни липсвате, няма да работим 2-3 месеца, но всеки от нас тръпне в очакване да приветства всички гости отново в реновирания Парк и СПА Хотел Марково!