• Хотел Марково СПА и почивка
Награди за най-добър хотел
Парк и СПА Хотел Марково
Мечтаната семейна спа почивка в полите на родопите

Разположен в полите на Родопите, „Парк и СПА Хотел Марково“ предлага на своите гости уникално четиризвездно изживяване, съчетаващо природа, прекрасни гледки и безброй СПА изкушения.

Мечтаната семейна СПА почивка е само на 2 км южно от Пловдив! Хотелският комплекс осигурява бягство от шума на големия град и гарантира незабравимо изживяване и пълноценен релакс за цялото семейство.
В Парк и СПА Хотел Марково предлагаме настаняване в 110 помещения, като гостите могат да избират между Стандартна и Делукс стая, Делукс Студио, Делукс Апартамент и ВИП Апартамент. Независимо от избора ще бъдете обгърнати от съчетание между очарователен дизайн и лукс.
Насладете се на неповторима панорамна гледка към гр. Пловдив от удобното сепаре в ресторант Belle Vue, отпивайки от любимото Ви питие!
Основна наша мисия е да развием и предоставим услуги на най-високо ниво за туризъм от семеен тип. Доказателство за тези намерения са и последните нововъведения в хотела – Четири топли вътрешни басейна, два от които с детски атракциони, външно джакузи с гореща вода и голям външен басейн за летния сеозн. Разширяването на външния парк с люлки, катерушки, въжена пирамида и уникалната „Въжеландия“е гаранция за пълноценна семейна почивка! На вниманието на Вашите деца са и зала за аркадни игри и PlayStation5, както и външни клатушки и детски въртележки тип каросел.
За разлика от други хотели в Пловдив и региона, тук ще намерите възможност да релаксирате пълноценно и да се разходите на чист въздух, като не забравяйте да се отбиете и през нашия мини зоокът, любим на гостите от всички възрасти.

Награди:
1. Най-добър СПА хотел**** за семейна почивка на 2021 г. – БХРА (Българска Хотелиерска и Ресторантьорска Асоциация)
2. Най-добър четиризвезден СПА хотел на 2021 г. – BATI (Balkan Awards of Tourism Industry)
3. Най-добър СПА хотел за семейна почивка на 2020 г. – БХРА (Българска Хотелиерска и Ресторантьорска Асоциация)
4. Най-добър четиризвезден СПА хотел на 2020 г. – BATI (Balkan Awards of Tourism Industry)
5. Най-добър четиризвезден градски СПА хотел с най-атрактивен детски увеселителен парк на 2019 г. – БХРА (Българска Хотелиерска и Ресторантьорска Асоциация)
6. Най-добър четиризвезден семеен СПА хотел на 2019 г. – BATI (Balkan Awards of Tourism Industry)
7. Най-добър четиризвезден градски СПА хотел на 2018 г. – БХРА (Българска Хотелиерска и Ресторантьорска Асоциация)
8. Награда за изключително партньорство с община Пловдив – Годишни награди в туризма, общ. Пловдив

РЕЗЕРВАЦИЯ
ОФЕРТИ
ЦЕНИ