fbpx
ЦЕНИ
ОФЕРТИ
РЕЗЕРВАЦИЯ

Нова пречистваща система за басейните ни

Нова пречистваща система

Нова пречистваща система за басейните ни

Много пъти сме казвали, че на почивка трябва да се тръгва винаги с усмивка. За да ви е още по-комфортно и приятно, надградихме пречистващата система за водата на вътрешните ни басейни. Промяната е факт от май 2022 г. и с радост ви го съобщаваме, защото малко хотели в Европа могат да се похвалят с тази иновация.

Така вашата почивка при нас ще е още по-весела и спокойна!

Винаги сме се опитвали да анализираме нуждите ви и да предложим условия, които в максимална степен отговарят на изискванията ви. Така открихме решението, което ще гарантира вашата незабравима семейна почивка с безброй хубави моменти около басейните! Новата ни пречистваща система за вода ще се погрижи да се отпуснете блажено и уверено.

С нейна помощ дезинфекцията на басейните е отлична, въздухът е свеж, а очите и дихателните ви пътища вече няма да се дразнят от познатия мирис на хлор.

Пречистващата система за водата се грижи за хигиената и неповторимото ви изживяване в четирите ни вътрешни басейна. Напомняме, че те са с температура от 32°C до 36°C, и са притегателно място както за възрастни, така и за най-малките (2 басейна са създадени специално за деца и са с водни атракции).

За да бъдем лидер в семейния СПА туризъм, са нужни много усилия и средства, а с новата си пречистваща система за водата направихме всичко възможно да предоставим услугата на най-високо ниво. Горди сме, че с иновацията се нареждаме до най-добрите в стария континент.

Вътрешни-басейни

Как работи пречистващата система?

Пречистващата система със солна електролиза, йонизация и хидролиза е иновативно решение, което помага да се заменят тежките химически препарати с екологична алтернатива и да се предостави хигиена по изключително умел и безвреден начин.
Така бактериите и вредните микроорганизми се пречистват без човешка намеса. Посредством солната електролиза водата се насища с естествен хлор, който се съдържа в солта. Процесът на стерилизиране е по-натурален и безвреден за организма. Чрез хидролиза се разделя водната молекула и се задействат вторични реакции, произвеждащи йони с дезинфекцираща активност: озон, водороден пероксид и др. Йонизацията допълва хидролизата и солната електролиза и благоприятства качеството на водата.

Иновативната система дезинфекцира водата в басейните по най-здравословните методи, но без добавяне на никакви вредни химикали: хлор, бром и други.

Резултатът е налице – басейни, които са приятни за плуване, игри и релакс. Чист въздух, който не дразни очите и гърлото. Наслада за кожата, без алергични реакции.

Вътрешни басейни

4 вътрешни басейна на ваше разположение

С иновативната пречистваща система се стерилизира водата в четирите ни вътрешни басейна. Така ако сте имали някакви притеснения за миризмата на хлор или за качествата на водата, те вече могат да отпаднат напълно.
Грижим се за вашето удовлетворение и вярваме, че новият начин за пречистване ще допринесе за повече усмивки по лицата на нашите гости. Подобни решения, ориентирани към здравето и комфорта, са много важни за нас, имайки предвид, че по-голямата част от гостите ни са семейства с деца. Знаем, че организмът на най-малките е особено чувствителен и е важно те да се забавляват в чиста вода, без да изпитват раздразнение от препаратите или ароматите ѝ. Хотелът ни е едно от най-предпочитаните места за семейства с деца, а сега ще го направим и още по-добро и безопасно място.
Най-хубавото е, че процесът е под постоянен мониторинг и пречистващата система работи 24 часа на ден, 7 дни в седмицата. Така се гарантира хигиена и сигурност както за почиващите, така и за персонала.

Новата пречистваща система за водата във вътрешните басейни е екологично решение, вдъхновено от модерните технологии и от предпочитанията и нуждите на скъпите ни гости. Уверяваме ви, че сме подготвили още много удобства и изненади, за да бъде всяка ваша почивка разкошно изживяване.