fbpx
ЦЕНИ
ОФЕРТИ
РЕЗЕРВАЦИЯ

Незабравима почивка близо до Пловдив

Семейна СПА почивка

Незабравима почивка близо до Пловдив

Семейната почивка е дългоочаквана и вълнуваща за малки и големи. Това е времето, в което се освобождавате от сивото еднообразие и посвещавате дните си на най-важното, а именно хората, които обичате. Много хора търсят препоръки за хотел до Пловдив, защото искат да съчетаят семейната си почивка с разходка в града под тепетата или със среща с приятели, живеещи там.

Забавления-за-деца-и-семейна-почивка

Ако и вашият случай е такъв, може да заложите на Парк и СПА Хотел Марково, изключително предпочитано място и от двойки с деца. Хотелът е до Пловдив, само на 2 км от града, сгушен в полите на Родопа планина. Той с лекота превръща мечтите за незабравима семейна почивка в реалност! При нас ще откриете възможности за развлечения за деца и възрастни. Можете да се насладите на спокойствие и комфорт, докато малките членове от семейството ви са особено заети с приключения.

Рай за децата по време на семейна почивка

Парк и СПА Хотел Марково е един от най-любимите хотели до Пловдив за всички малчугани. Истински рай за децата! При нас те могат да се забавляват на воля и да се впускат в безброй интересни игри. На територията на хотела се издига едно цяло детско царство. Доброто настроение е неизчерпаемо, а въображението непрекъснато се провокира с нови изненади.

Забавления-за-деца-вътрешен-басейн

Парк „Въжеландия“, нашият мини зоокът, безплатната ни детска анимация и петте басейна са изцяло на тяхно разположение, което прави престоя им запомнящ се. Забавлението е гарантирано, а усмивките със сигурност ще греят на лицата им по време на вашата семейна почивка.

Удобства за възрастни по време на семейна почивка

Парк и СПА Хотел Марково е един от предпочитаните хотели до Пловдив и от възрастните. При нас те могат да усетят истинския вкус на спокойствието и красотата на природата. Заобиколен от Родопа планина, той предлага на своите гости неописуеми гледки и 10 000 кв. м. тревни площи, които са перфектното място за разходка.

Детска анимация

В Парк и СПА Хотел Марково можете да се насладите на една пълноценна почивка. Нашият спа център предлага много възможности за релакс и спокойствие. Можете да се отпуснете във финландската ни или билкова сауна, където ще усетите успокояващия аромат на много лековити растения. Насладете се на професионалното отношение на любезния ни персонал и се почувствайте специални.

Билкова-сауна-термална-зона

Перфектна локация до град Пловдив

Като хотел до Пловдив, Парк и СПА Хотел Марково ви позволява да съчетаете незабравимата семейна почивка с вълнуваща разходка из Европейската столица на културата за 2019 г. Пловдив е град, който крие много красота, история и невероятни гледки.

Заедно със семейството можете да се насладите на една кратка разходка из града и да посетите старата му част, където ще се любувате на неописуема красота. Споделете тези специални мигове с малчуганите си, които със сигурност ще останат доволни.

Незабравимата семейна почивка трябва да включва много забавления и релакс. В Парк и СПА Хотел Марково всичко това е възможно. Подарете си спокойствие, докато децата ви се впускат в поредното приключение. Ще бъдете доволни от избора си, ако търсите хотел до Пловдив, който е подходящ за посещение с деца и който непрекъснато се стреми да подобрява услугите си.

При нас семейната почивка е такава, каквато трябва да бъде. Тя е незабравима, дългоочаквана и носи щастие за всеки член на семейството!