fbpx
ЦЕНИ
ОФЕРТИ
РЕЗЕРВАЦИЯ

Най-прекрасният подарък за 2021

Най-прекрасният подарък за 2021

Изпращаме една цветна и предизвикателна година, която ни поднесе трудности, но и много топли моменти. След като отмина времето на Black Friday и пазаруването на коледни подаръци е в разгара си, е време да помислим за най-ценното, важното, най-специалното. Споделените моменти. Онези, които осмислят перипетиите и дават светлина в тъмните моменти. От 2020 г. насам всички се наложи да се справят с трудности, това е факт. Но също така е факт, че преминаваме силни през препятствията и не спираме да се борим, да търсим начини, да се радваме на компанията си. И това е наистина вдъхновяващо!

Ние следвахме неуморно предписанията във връзка с коронавируса и се стремяхме да сме гъвкави, за да ви предложим едновременно сигурност и забавления. Вие продължихте да планирате почивките си и да отделяте време за скъпите си хора. Затова сега, правейки равносметка за 2021 г., можем смело да заявим, че най-прекрасният подарък за всички нас са красивите моменти, които споделихме. И те до един си струваха.

Изненадите и забавленията, които ви подготвихме

През цялата година анализирахме нуждите и предпочитанията ви и от тях се вдъхновявахме за решенията, които взимахме. Отдавна знаехме, че забавленията за децата са важни за вас и непрестанно търсехме начини да ги умножим! Подготвихме ви празнични програми за най-чаканите празници: Великден, Коледа и Нова година. През лятото имаше безплатна специална анимация с професионални аниматори, които подготвяха незабравимо шоу за най-малките. Във водопад от сапунени мехури, с куклено шоу и усмихнати след безброй игри децата ни напомняха, че най-важното е щастието. А най-ценното е да го виждаме в очите на близките. За да могат повече хора да реализират по-изгодна семейна почивка, целогодишно предлагахме различни варианти за делнични пакети с отстъпка. За веселите моменти на малчуганите работеше и детският ни кът с аниматор, където немирниците можеха да се отдадат на лудории ежедневно от 10:00 до 22:00 часа.

Съчетавайки безопасното със забавното

Тази година доказахте, че може да се насладите на компанията на децата и приятелите си, да релаксирате, без допълнителните мерки във връзка с Covid-19 да пречат на плановете ви. Когато в края на октомври зеленият сертификат стана задължителен за настаняване в хотел, ние потърсихме и открихме най-удобния начин за вас. Да не ходите до болници и лаборатории, да не губите време. С мобилната ни лаборатория, която e пред хотела на ваше разположение всеки следобед, дадохме възможност бързо и удобно да си направите антигенен тест. С резултат, излизащ до минути, почивката се случва по начина, който желаете. Инструктирахме персонала си да следи за стриктната хигиена и да внимава за спазване на мерките. Нашите гости също бяха изключително отговорни и всички заедно успяхме да се опазим здрави и да се справим с изпитанията с лекота.

Най-голямото признание за нас

И през сложната 2021 г. нашите редовни гости ни посещаваха, а някои от тези, които за първи път почиваха при нас, обещаха да се срещнем пак. Винаги сме вярвали, че най-ценното за нашия бранш е да създадеш дългосрочни отношения. Семействата, които идват многократно да презареждат батериите при нас, ни зареждат изключително много! Радваме се, че Парк и СПА Хотел Марково е мястото, където се чувствате уютно и щастливи. Усилията ни бяха оценени и от престижните номинации на БХРА и БАТИ и хотелът ни за поредна година спечели награди през 2021. Обещаваме, че ще се постараем през следващата година да ви предложим още удобства и нови поводи за големи усмивки! Защото вашето щастие е най-големият подарък за нас.