fbpx
ЦЕНИ
ОФЕРТИ
РЕЗЕРВАЦИЯ

Наградите, които спечелихме заедно

Най-добър СПА хотел

Наградите, които спечелихме заедно

Разположен на 2 км от Пловдив, Парк и СПА Хотел Марково е мястото, където забравяте стреса и се отдавате на заслужена семейна почивка, която истински зарежда! Да сте доволни, усмихнати и да се забавлявате – винаги е било най-високата ни цел.

Затова работим усърдно, за да осигурим на вас и децата ви незабравимо изживяване, което да стопля сърцата. Всеки ваш отзив в социалните мрежи, всеки имейл, който получаваме, засилват мотивацията ни да ставаме по-добри заради вас. Определено всички усилия си заслужават – виждаме го от емоциите, които съпътстват снимките от гостуването ви при нас. Доказва се и от отличията, които хотелът получава всяка година. И искаме да ви споделим колко постигнахме заедно.

ХУБАВА НОВИНА ПРЕЗ ТРУДНАТА 2020 Г.

Вътрешни-басейни

Безспорно 2020 г. беше трудна за всички. Притеснението от новия вирус, новото ежедневие и мерките доведоха до промяна или отмяна на плановете за семейна почивка на много семейства. Въпреки всичко останахме позитивни. Стриктно следяхме за хигиената и спазвахме (все още продължаваме да го правим) всички противоепидемични мерки.

В това трудно време решихме да гледаме напред. Започнахме изграждането на 2 нови басейна, които бяха готови в края на 2020 г. През цялата година се стремяхме да предложим качествена услуга, която кара хората да се отпуснат и да прекарат блажени моменти далеч от притеснението и ежедневните трудности. Радваме се, че успяхме да провокираме усмивки по лицата на тези, които ни посетиха в тази различна година.

Забавления за деца

Наградите за нашите усилия не закъсняха! Във време на промени и съмнения Парк и СПА Хотел Марково беше отличен за:

• „Най-атрактивен SPA хотел през 2020 г.“ в България – „Абилитикс“, Националния борд по туризъм, „Егоист“; • „Най-добър четиризвезден СПА хотел на Балканите за 2020 г.“ – BATI (Balkan Awards of Tourism Industry); • „Най-добър СПА хотел за семейна почивка на 2020 г.“ – БХРА (Българска Хотелиерска и Ресторантьорска Асоциация).

ПОГЛЕД НАЗАД

Ние вярваме, че когато човек дава всичко от себе си, признанието не закъснява. Някои от предходните отличия, които сме печелили, са:

• „Най-добър градски СПА хотел на 2018 г.“ – БХРА (Българска Хотелиерска и Ресторантьорска Асоциация); • „Най-добър четиризвезден семеен СПА хотел на Балканите за 2019 г.“ – BATI (Balkan Awards of Tourism Industry); • „Най-добър четиризвезден градски СПА хотел на 2019 г. с най-атрактивен детски увеселителен парк“ – БХРА (Българска Хотелиерска и Ресторантьорска Асоциация).

Предполагаме, че за много от вас всеки ден започва с нови задачи и предизвикателства, а за нас всеки ден започва с мисълта как да ви предложим най-хубавата и запомняща се почивка! Няма да спрем да се стараем, да се развиваме и да работим за вас, защото вашето признание е най-големият стимул да го правим.

Благодарим ви за доверието и за всички безценни моменти, които решихте да прекарате със семействата си при нас!

Наградите са нещо, което ценим и което ни кара да продължаваме да се развиваме. Но истината е, че най-голямото признание за нас са усмивките, с които напускате хотела и с които се връщате отново!