fbpx
ЦЕНИ
ОФЕРТИ
РЕЗЕРВАЦИЯ

Наем на лимузина от Парк и СПА Хотел Марково

Наем на лимузина от Парк и СПА Хотел Марково

Парк и СПА Хотел Марково винаги се грижи за вашето добро настроение! Ние приемаме всеки ваш празник като важно събитие. Желаем да допринесем за незабравими изживявания и да ви накараме да се почувствате наистина специални като вземете под наем лимузина.

Едно завладяващо предложение за вас е възможността за наем на лимузина. В нея можете да се насладите на лукс и петзвезден комфорт. Тя е оборудвана с всякакви екстри, които да направят вашия празник незабравим. Насладете се на тази възможност заедно с вашите приятели или в компанията на половинката.

За незабравим абитуриентски бал

Денят на бала е незабравим за всеки човек. Можете да бъдете сигурни, че с нашата лимузина това събитие ще бъде вълнуващо и още по-весело. Ако обичате да изпъквате и да събирате погледите върху себе си, тогава ни се обадете. Ще ви съдействаме за наем на лимузина от Парк и СПА Хотел Марково. Тя разполага със зареден бар и допълнителни екстри, затова гарантираме, че вашето пътуване ще бъде вълнуващо, луксозно и ще си заслужава!

Наем на лимузина за сватба

Наем на лимузина за приказна сватба

Много хора се интересуват от наем на лимузина от Парк и СПА Хотел Марково за тяхната сватба. Това празнично събитие е един от най-вълшебните и приказни дни, които ще помните през целия си живот. Вашата сватбена фотосесия ще бъде още по-впечатляваща и изискана.

Направете моментите специални! Това е последният щрих в така красивата картина. Споделете спиращо дъха пътуване с половинката си, като се потопите в красотата и комфорта.

Парк и СПА Хотел Марково

За рожден ден

Питате ли се какво му трябва на човек за един незабравим рожден ден? Ние имаме отговора и той е: лимузина. Ако обичате да празнувате рождения се ден така, както подобава, нашето предложение е точно за вас. Идеална възможност, особено ако имате юбилей.

Наемете лимузина от Парк и СПА Хотел Марково, с приятели или роднини. Насладете се на компанията, в прекрасна обстановка, която ще допринесе за доброто ви настроение. В лимузината можете да се възползвате от караоке колона и димна завеса, които със сигурност ще развеселят вас и вашите обичани гости.

Романтична разходка из Пловдив

Ако пък искате да зарадвате половинката си, било то на годишнината ви или просто така, можете да наемете лимузина от Парк и СПА Хотел Марково за романтична разходка из Пловдив. Потопете се в магията на града с чаша шампанско, в комбинация с любимата ви музика. Гарантирано е, че ще получите най-доброто обслужване, а вашата половинка ще запомни това преживяване завинаги.

Просто така

Не е нужно да имате специален повод, за да ангажирате лимузина под наем. Ако искате да превърнете делника си в празник, ако сте изпаднали в рутина и искате да преживеете нещо вълнуващо, ако жадувате да прекарате запомнящи се няколко часа с компанията, ние знаем как да го постигнете. Възползвайте се от наема на лимузина и партито е гарантирано!

Това е и чудесна изненада за ваш близък или за хора, които скоро ще сключват брак.

Всеки ваш празник е важен за нас, колкото сте и самите вие! Надяваме се, че ще можем да допринесем за вашите щастливи спомени, изпълнени с красота и емоции.