fbpx
ЦЕНИ
ОФЕРТИ
РЕЗЕРВАЦИЯ

На почивка с деца – какво да обмислим

На почивка с деца – какво да обмислим

Ако редовно жонглирате с милион задачи, докато вкъщи подскача поне един брой усмихнат и преизпълнен с енергия малчуган, навярно е време да планирате релаксиращо пътуване. Преди обаче да потърсите място за почивка с деца, има някои неща, които трябва да обмислите. Те касаят както удобствата на цялото семейство, така и възможностите за пълноценен отдих и истински забавления. Вижте кои са най-важните неща, на които да наблегнете, когато организирате почивка с деца.

1. Достъпност и удобства за повече спокойствие

Удобството е сред най-важните компоненти на една незабравима почивка с деца. То включва избор на комуникативно място, по възможност добър път, както и база за настаняване, в която има всичко нужно за истински отдих. Това перфектно кътче трябва да разполага и с различни по големина помещения, за да пасне както на двойка с дете, така и на голямо семейство с няколко малчугана. Парк и СПА Хотел Марково е точно такова място. Само на 2 км от величествения Пловдив, в село Марково, сгушено в подножието на Родопа планина. Хотелът е едновременно близо до големия град, но на уединено, райски красиво и тихо място. До него се стига лесно с кола и разполага с всичко нужно за перфектната почивка.

Освен двойни стаи, в които може да се настаните с малкото си дете, предлагаме и апартаменти, които са подходящи за по-големи семейства. Вашите малки момичета или момчета може да спят в кошара, на допълнително легло или разтегателен диван спрямо избраното помещение за настаняване. Стараем се да предложим максимални удобства за всички гости.

2. Достатъчно забавления за неуморни малчугани

Една почивка с деца най-често е провалена, ако за тях няма забавления. Невръстните ни членове на семейството непрекъснато опознават света около себе си, вълнуват се и искат да бъдат провокирани и заинтригувани.

В Парк и СПА Хотел Марково децата ви няма да скучаят! Могат смело да маневрират между топлите ни басейни, Въжеландия при хубаво време и фото огледалото до Рецепция, запечатващо всеки забавен момент. Когато времето го позволява, децата може да играят мини голф отвън, да се забавляват с рикшите под наем или да навестят малкия ни зоокът с главното действащо лице – лъчезарното магаре Марко.

Хотелът разполага и с детски кът с аниматор, а освен това дава възможност на най-креативните малки гости да се развихрят с артистичните си умения, избирайки програмата ни Аз, художникът.

3. „Може ли допълнително?“

Мрънкане, нерви и неизядени от малчуганите блюда. Това са някои ужасяващи сценария, които вярваме, че са до болка познати на повечето родители. В ресторанта сте, поръчали сте храна за децата, но не им се яде точно това или пък не им харесва. Не е декорирано добре, не е свежо, няма нищо сладко, въобще проблемите валят. Доверете ни се за изхранване със закуска и вечеря на блок маса в петък и събота – определено ще ви хареса. Разнообразието е голямо, а продуктите – качествени. Вашите деца може да са малки, но ще се насладят на изкусителните ни ястия. Закуските и вечерите на блок маса в Парк и СПА Хотел Марково се оценяват доста високо от хората, резервирали почивка с деца при нас. Предлагаме разнообразни храни и напитки, винаги пресни плодове и зеленчуци, но и сладки изкушения, за да бъдете вие и вашите семейства доволни и усмихнати.

Блок маса

Всичко това е „гарнирано“ с невероятна гледка към Пловдив, разкриваща се от ресторанта, за да бъде апетитът ви още по-голям!

Може да обобщим перфектната почивка с деца по следния начин: удобство, забавления, вкус и красота. Към тях прибавете и своята усмивка, за да бъде картинката завършена. Пожелаваме ви незабравима, отпускаща и приятна почивка с обичаните ви деца.