fbpx
ЦЕНИ
ОФЕРТИ
РЕЗЕРВАЦИЯ

Мечтаната почивка в делнични дни

Мечтаната почивка в делнични дни

Всяка семейна почивка заслужено предизвиква еуфория! Време за глезене, нова обстановка, забавни моменти. Но докато повечето хора организират почивка през уикенда (с настаняване петък или събота), то други търсят по-хитри варианти. Един семеен отдих в дните от неделя до четвъртък също е идеален вариант, даже понякога по-добър от стандартния! Ако се чудите защо, отговорите сами ще се изяснят по-долу.

По-спокойна обстановка

Повечето хора предпочитат да си тръгнат по-рано от работа в петък (и тогава да пътуват), след което си почиват в събота, като планират напускане на хотела в неделя. Съответно уикендите са по-натоварени откъм гости по правило. Ако търсите по-спокойна обстановка, е разумно да резервирате почивка в делничен ден или пристигане в неделя. Така вашето настаняване може да съвпадне с напускането на повечето хора. Резервацията на делничен пакет е идеален вариант, особено за тези, които работят в динамична обстановка и са стресирани. Настанявайки се в дни, в които хотелът е по-свободен, вие ще си осигурите така бленувания пълноценен релакс.

Възможност за по-изгодни условия

Традиционно уикендът е най-желан за резервация, затова тогава цените за нощувка са малко по-високи. Ако запазите нощувка за делнични дни или с настаняване в неделя, е много вероятно да ползвате отстъпка и по изгодни условия. В Парк и СПА Хотел Марково в момента предлагаме възможност за почивка с до 20% намаление от цената. За да се възползвате от нея, трябва да резервирате 2,3, 4 или 5 нощувки (в дните от неделя до четвъртък). Офертата включва невероятно вкусна и богата закуска на блок маса, безплатен достъп до 4 вътрешни топли басейна (от 32°C до 36°C) , както и специална анимация за децата всеки ден. Какво по-добро от това за вашето незабравимо изживяване? И, има и още много възможности! Разполагаме също със салон за красота, където най-суетните от вас може да се погрижат за себе си, да се насладят на блажени мигове в грижовните ръце на нашите професионалисти. Нова прическа, маникюр или просто освежаване на цвета – решението е ваше. СПА центърът ни също е отлична възможност за релакс през делничните дни – в билковата ни сауна ще се почувствате като в приказка, а в солната стая ще калите организма си за новите начинания, които ви предстоят.

По-малко работа и повече време за вас

Ясно е, че хората сме социални същества и работата и ангажиментите ни поглъщат голяма част от вниманието и времето ни. Също така понякога трябва да признаем, че често пренебрегваме личните си нужди и желания, както и тези на близките. Работата определено няма да избяга и специалните моменти с обичаните хора си струва да бъдат реализирани! Затова планирайте една къса работна седмица и едно дълго и позитивно приключение с обичаните! Всички кариерни ангажименти може да бъдат отложени за малко. И все пак, за да бъдете спокойни, че всичко е под контрол – в Парк и СПА Хотел Марково предлагаме безплатен и бърз интернет, така че може да хвърляте по едно око на служебната поща, докато се забавлявате в компанията на децата и обичания човек. Вариантът за хоумофис при нас е също доста апетитен!

Принципно сме свикнали да отлагаме забавленията, гледането на филмите и релакса за петък вечер или събота. Ако резервирате делничен пакет при нас, веселието започва още с пристигането! Освен всичко останало, организираме и кинопрожекции за малки и пораснали деца ежедневно. Потопете се в аромата на пуканки и чудните сюжети, които ще ви накарат да се отпуснете максимално.

Ако вече жадувате своята семейна почивка в делнични дни, насреща сме. Резервирайте я сега за най-веселото и незабравимо изживяване в скорошно време. Очакваме ви!