fbpx
ЦЕНИ
ОФЕРТИ
РЕЗЕРВАЦИЯ

Любимите ви места за селфи

Фото огледало

Любимите ви места за селфи

Една хубава семейна почивка винаги е гарнирана с много смях, забавления и снимки за спомен, разбира се! Ако сте посетили някое красиво място, където сте изживели незабравими мигове със специалните хора, почти сигурно ще си направите поне няколко селфита! Истината е, че и ние всеки ден получаваме нови снимки от наши доволни гости и това ни вдъхнови за тази статия.

Събрахме на едно място някои от най-любимите ви места за селфи в Парк и СПА Хотел Марково. Кътчета, където може да се усмихнете и да запечатате по оригинален начин красотата на мига. Ако още не сте били наши гости, вижте къде може да си направите някой страхотен кадър за семейния албум.

Романтичната ни ротонда

Бялата ни ротонда определено създава романтична атмосфера и закономерно е едно от най-предпочитаните места за селфи в района на Парк и СПА Хотел Марково. Това е и много подходящо място за предлагане на брак или просто за съзерцаване на залеза в компанията на човека, когото обичаш силно.

ресторант

Забавната „Въжеландия“

Въжената площадка с катерушки и люлки в Парк и СПА Хотел Марково очарова с пъстрота и е особено атрактивна. Тя е любимо място за селфита както за деца, така и за техните родители. Цветовете ѝса прекрасен фон за снимките, а мястото е толкова забавно, че усмивките на лицата ви са гарантирани.

Край колекцията от ретро автомобили

Малко от хората знаят, че в Парк и СПА Хотел Марково има интересна колекция от ретро автомобили. Ще я откриете още на влизане от главния вход, близо до лоби бара и стълбището. Тя е събирана и поддържана с много любов и грижа. Ако сте наши гости за първи път, задължително разгледайте интересните возила и ако желаете, си направете по една снимка за спомен.

В ресторант Belle Vue

Ресторантът ни е с модерен и цветен интериор и прекрасна гледка към Пловдив, което го прави предпочитано място за селфита. Гостите ни обичат да запечатват безценните си мигове там, празнувайки специални семейни поводи или просто радвайки се на компанията на близките си хора. Голяма част от тях щракват и вкусните ни ястия, за да добавят сред кадрите си и кулинарни изкушения.

Вътрешни-басейни

С нашето фотоогледало

Близо до рецепцията ни се намира нашето фотоогледало със забавни тематични фонове, което може да се ползва от гостите ни. Това е едно от най-предпочитаните места за снимки. По време на Хелоуин декорацията е със страшни мотиви, за Коледа е празнична и обагрена в червено, а преди Свети Валентин мястото се преобразява в романтично кътче. Фотоогледалото е технологична инсталация и може да се ползва за разпечатване на снимки, като там може да добавите емотикони и други забавни елементи към своята снимка.

Край топлите ни басейни

Хората са най-красиви, когато са щастливи. Затова много от гостите ни си правят селфи край басейните. На фона на радващите се деца, пиейки освежаваща напитка или просто релаксирайки в топлата вода. Много гости обичат да се снимат с малчуганите си до водните ни атракции с пръскалки.

Без значение дали си правите селфита за вашия цветен профил в Инстаграм, или просто искате да съхраните веселите спомени, не забравяйте, че моментът тук и сега е най-важен! Най-хубавото се случва отвъд екрана на устройствата и най-важните хора са до вас, затова им се насладете. Пожелаваме ви почивка, изпълнена с радост, уют и много настроение.