fbpx
ЦЕНИ
ОФЕРТИ
РЕЗЕРВАЦИЯ

Лятна семейна почивка и идеи за забавления

Лятна семейна почивка и идеи за забавления

Когато пролетта нахлуе с пъстротата и свежестта си, всички моментално започваме да мечтаем за нашата лятна семейна почивка! Изненадващо забравяме за перипетиите от отминалия сезон и се зареждаме с идеи и ентусиазъм за незабравими моменти с близките. Подозираме, че търсите вдъхновение за своята неповторима лятна семейна почивка, затова ще ви черпим с голяма доза от него! В Парк и СПА Хотел Марково, близо до Пловдив, има всичко необходимо, за да изживеете своя отпуск по най-забавния и релаксиращ начин. Смях и удоволствия за вас и децата – от всичко хубаво по много, тук и сега!

Лятна семейна почивка с басейн

Идеалната семейна почивка през лятото предполага много слънчеви бани и басейн. В Парк и СПА Хотел Марково може да се отдадете на безгрижни моменти, наслаждавайки се на тези и други удобства. Външният басейн е разположен недалеч от централния вход, а забавната атракция „Въжеландия“ е наблизо, за да може да играят и там децата, когато им омръзне да подскачат като жабчета във водата. Ако времето се развали (когато извадим късата клечка през лятото), може да влезете и да ползвате вътрешните ни басейни. Има пръскащи атракции за децата, а температурата на водата е 35°C в детските басейни – винаги подходяща за малчуганите.

Външен басейн

Ода на радостта за децата

Децата може да се възприемат като малки и беззащитни, но имат собствено мнение, вкус и са особено чувствителни. Търсят разнообразие и изискват активно общуване и много възможности за игра. Тяхната жизненост и нуждите им ни вдъхновиха да създадем кътче, където мечтите им стават реалност. В Парк и СПА Хотел Марково няма да скучаят по време на вашата лятна семейна почивка, защото сме подготвили много забавления за тях. Детският кът с аниматори работи ежедневно от 10:00 до 22:00 часа. В него има стотици цветни играчки и интересни обекти за „изследване“.

Помислили сме и за по-големите гости и за почитателите на електронните игри. Разполагаме със зала, в която гостите може да играят на Playstation 5, билярд, въздушен хокей, симулатори с награди и други състезателни игри. Идеална алтернатива на заниманията навън, когато вали дъжд или просто искате голямо разнообразие от активности. Да прекарваш весели моменти на въздух, е прекрасно, затова децата може да тичат и да се радват на нашия парк или да се любуват на патенцата край езерото ни. За най-активните и палави момичета и момчета, които кипят от енергия, сме инсталирали уникалните атракции на „Въжеландия“. Катеренето и люлеенето не само ще допринесат за двигателната активност на децата, но и ще ги заредят с много позитивни емоции по време на тяхната лятна семейна почивка.

Във фоайето на хотела и близо до рецепцията се намира друга възможност за забавления, обичана от децата и техните родители. Става въпрос за нашето фотоогледало, където може всеки да запечата емоцията от незабравимата си почивка. Снимките може да се декорират със забавни стикери и надписи.

Вкусотиите – задължителен компонент за лятната ви семейна почивка

Хубавата лятна семейна почивка трябва да предлага и вкусно хапване. При нас ще откриете изкушаваща храна и много свежи предложения. Някои от пакетите ни включват закуска и вечеря на блок маса, което ще ви даде възможност да опитате разнообразни ястия. Помислили сме и за най-малките и сутрин предлагаме пюренца за бебетата.

Знаем, че спрямо различните етапи на годината хората предпочитат различни ястия. Затова регулярно предлагаме ново допълнително меню спрямо сезона, от което може да се възползвате. Имаме и детско меню, за да откликнем на предпочитанията на малките ни гости. Какво е една семейна лятна почивка без освежаващи коктейли? Ще откриете последните в лоби бара ни, за да се заредите с още усмивки през най-обичания сезон. Наздраве за миговете на огромно щастие, които ви пожелаваме да изживеете!

Много може да се пише и мечтае за една хубава семейна лятна почивка. Но всичко това е безсмислено, ако не се материализира. Време е за планиране! Пожелаваме ви пълноценна почивка и най-радостното лято.