fbpx
ЦЕНИ
ОФЕРТИ
РЕЗЕРВАЦИЯ

Как да резервираме изгодна семейна почивка

Как да резервираме изгодна семейна почивка

Да планираш семейна почивка, винаги е добра идея! Да я планираш добре, е още по-добре. Оптимизирането на бюджета е нещо, което е значимо за повечето двойки. Как да резервирате изгодна семейна почивка и да се насладите на релакс и луксозна обстановка? Дори да ви звучи трудно за изпълнение, това е всъщност приятно и лесно начинание. Просто изисква да проучите добре възможностите. Ето и основните стъпки.

1. Потърсете луксозен хотел с безплатни услуги

Някои хора смятат, че за да открият варианти за изгодна семейна почивка, трябва да направят много компромиси: с хотела, с храната или локацията. Това е заблуда, която бързаме да разсеем. Можете да се насладите на луксозния 4-звезден Парк и СПА Хотел Марково при изгодни условия. Хотелът се намира само на 2 км от Пловдив и е предпочитано място за отдих с малчугани. При нас паркингът е безплатен, както и настаняването на дете до 12 г. и ползването на детския кът с аниматор. Постарали сме се да улесним максимално семействата, за да се насладят пълноценно на блажените си моменти, когато ни гостуват.

2. Вижте промоционалните оферти

Търсенето на промоционални предложения е хитро решение, когато искате да резервирате изгодна семейна почивка. Така можете да се възползвате от прекрасни условия на по-добри цени. Обърнете внимание, че почти винаги те изискват резервация до определена дата, затова не пропускайте да планирате всичко навреме! Често цените при настаняване в делнични дни са по-ниски, затова обмислете и този вариант за вашата по-изгодна семейна почивка.

Може да видите нашите промоционални оферти, които регулярно обновяваме. Ако се запишете за нюзлетъра в сайта на Парк и СПА Хотел Марково, ще получите 10% отстъпка за следващата ви резервация.

Така вашата изгодна семейна почивка е все по-близо!

3. Обмислете настаняване със закуска и вечеря

Когато човек се наслаждава на дългоочакваната семейна почивка, той често отключва неподозиран апетит! Водата, забавните моменти, щастливите моменти с близките са мощни стимулатори на желанието да похапваме нещо вкусно. Пак и пак. Ако плащате всяко едно ястие, всяка напитка на редовната цена, може да останете неприятно изненадани от финалната сметка. Знаете и моментите, в които детето уж иска едно, а после се оказва, че му се хапва нещо, което е видяло от съседната маса. Резервирайки уикенд пакет с включена закуска и вечеря на блок маса, ще се удивите от огромното богатство на ястия, без това да накърни предварително определения от вас бюджет. Може да видите повече за нашата блок маса ТУК!

Блок маса

След планирането идва време на реализирането. Очакваме ви, за да се разсеете от ежедневието и да се отдадете на семейната почивка, която жадувате!