Награди за най-добър хотел

Информация за строителни дейности

Уважаеми гости,

През последната година Парк и СПА Хотел Марково се превърна в една от най-предпочитаните дестинации в Пловдив и региона за семейна СПА почивка! Винаги ще се стремим да удовлетворяваме всички Ваши очаквания и обръщаме специално внимание на Вашите оценки и препоръки към нас! В тази връзка искаме да ви уведомим, че в периода от 28/09/Понеделник до 04/12/Петък ни предстоят довършителни дейности по разширяването на зоната на вътрешните басейни в нашия СПА център – не един, а цели два нови вътрешни басейна, създадени специално за децата, ще бъдат на Ваше разположение съвсем скоро!

По време на извънредното положение, от средата на месец март до края на юни, когато хотелът не работеше, имахме възможност да започнем изграждането на 3-ти и 4-ти вътрешен басейн. По-грубата и трудна част от ремонта беше приключена в този период, като сега предстои довършването на проекта в рамките на 2 месеца.

Довършителните дейности ще се извършват от понеделник до четвъртък от 08:00 до 14:00 ч. и от 16:00 до 17:00 ч., както и в петък от 08:00 до 14:00 ч., като в този период е възможно на територията на хотела да има строителни материали.

Знаем, че съчетаването на подобни действия с работещ хотел е трудно начинание, но ние високо ценим комфорта на всички наши гости. Настаняването ще бъде в подбрани хотелски стаи, както и резервациите Ви в периода неделя-четвъртък ще бъдат с 20% отстъпка от цените на рецепция!

По време на уикенд резервациите (петък, събота и неделя) довършителни дейности няма да бъдат извършвани! През целия период всички услуги в хотела си остават функциониращи, без изключение!

Благодарим Ви за разбирането! Правим всичко това за Вас – нашите скъпи гости!

Екипът на Парк и СПА Хотел Марково