fbpx
ЦЕНИ
ОФЕРТИ
РЕЗЕРВАЦИЯ

Идеи за релакс и отдих след празниците

СПА хотел Марково

Идеи за релакс и отдих след празниците

Навярно и вие сте споделяли понякога, че имате нужда от почивка след почивката. След коледните празници и изобилието от срещи, трескаво пазаруване и похапване, е време за нови планове и релакс. А за да се отърсите от стреса и да започнете подобаващо годината, ви предлагаме да резервирате мечтаната семейна почивка в Парк и СПА Хотел Марково. По-надолу ще видите кои са само някои от изкушенията, които предлагаме за вашия върховен уют. Останалото ще разберете, когато се потопите в атмосферата, бидейки наши гости.

Блажени моменти в джакузито или басейна

При нас може да се насладите на безкрайно весели и отпускащи моменти във водата – разполагаме с 4 топли вътрешни басейна, както и външно джакузи с винаги подгрята вода и за зима, изпълнена с емоции. Докато вие се наслаждавате на релакса, децата ви може да се забавляват в близост. Два от вътрешните ни басейни са специално за малчуганите – с топла вода, плитки и с атрактивни водни пръскалки!

Външно-джакузи

Уникален масаж или терапия

Хубавият масаж е една екскурзия в света на съвършенството – цялото ти същество ликува и забравяш за болката, грижите и стреса. При нас удоволствието е гарантирано – разполагаме със слънчев екип от професионалисти, които с радост ще се погрижат за максималния ви комфорт. Предлагаме както популярните класически и лечебен масаж, така и по-интересни като Клеопатра масаж или детски масаж с шоколад. Така малките ви съкровища също ще може да бъдат възнаградени с едно отпускащо и приятно изживяване. За идеалната почивка след празниците може да се погрижите и за външния вид и кожата си – имате възможност за специални терапии за лице с мед и кафе. Вижте всички терапии и масажи в нашия СПА център, за да планирате най-отпускащото си и регенериращо преживяване.

Анимация за децата, повече лично време за родителите

Какво би била една семейна почивка след празниците без развлечения за децата? Осъзнаваме, че за да се отпуснете вие, малчуганите ви трябва да имат условия за забавления и множество удобства. Спокойно може да се насладят на нашия детски център с аниматор, който работи всеки ден от 10 до 22 часа. Време, през което вие може да се отдадете на процедури, да поплувате в басейна или да се отдадете на разкрасителни услуги в салона ни. Откраднете малко време, за да се сдобиете със свежа прическа или сияен маникюр – заслужавате да се поглезите.

Солна стая Хотел Марково

Солна стая, разходка до Пловдив и още

Ако сте гости на Парк и СПА Хотел Марково, може да се насладите на много възможности за релакс и забавления. За да подсилите имунитета си, бихте могли да посетите и солната ни стая. Там може да вземете и своите малчугани, за да преборите честото боледуване или настинките. Важно е да кажем, че стаята е халотерапевтична, за разлика от други подобни в региона. Солта, която се вдишва, абсорбира секретите по естествен начин от синусите и прочиства дихателната система.

Имайки предвид удобното местоположение на хотела – близо до Пловдив, в полите на Родопите, спокойно може да си организирате една приятна екскурзия до града под тепетата, за да се заредите с още приятни емоции или да срещнете близки и приятели там. Повече идеи за активности и разходки в околността вижте на нашата страница.

След като ви дадохме идеи за следващия ви релакс, във ваши ръце остава само сладката задача да ги реализирате. Очакваме ви за една отпускаща и весела почивка, от която винаги има нужда, особено в началото на годината. Започнете нова страница с нови радостни моменти. и прочиства дихателната система.