fbpx
ЦЕНИ
ОФЕРТИ
РЕЗЕРВАЦИЯ

Идеи за летни забавления в хотела

Детска анимация

Идеи за летни забавления в хотела

Забелязали ли сте как се променят хората и лицата им, когато лятото наближи? А когато настъпи? Плановете се нареждат като пъстра броеница и жаждата за почивка, забавления и време за обичаните хора се засилва. И така трябва да бъде! Топлите месеци са най-точното време за безброй топли емоции. Затова ето и предложения от нас за летни забавления по време на вашата семейна почивка в Парк и СПА Хотел Марково.

1. Басейн, басейн и пак басейн

Не е случайно, че сме сложили басейните на първо място – те са най-обичаните от гостите ни! Тук е мястото да споделим, че вътрешните такива са с иновативна пречистваща система – със солна електролиза, йонизация и хидролиза, без мирис на хлор. През лятото работи и външният ни басейн, който е голям и удобно разположен между множество удобни шезлонги и шатри. А докато релаксирате, може да поръчате освежаващ коктейл – разполагаме със страхотни предложения, идеални за лятото. Наздраве!

Външен басейн Пловдив

2. Весели игри с мини голф

Няма нищо по-хубаво за децата от движението! Поредната възможност за летни забавления отвън може да бъде намерена в лицето на зеленото ни мини голф игрище. Заниманията там учат на концентрация и търпение, допринасят за двигателната активност и възпитаване на навици като последователност, адаптивност и целеустременост. Това е и прекрасна възможност за споделени моменти между родители и деца – научете малките да играят и прекарайте с тях безценни мигове, които винаги ще се пазят в паметта ви.

3. Катерене, люлеене и снимки при Въжеландия

Движението навън и катеренето са сред любимите летни забавления за всички малчугани! При нас последните имат голямо поле за изява. Парк „Въжеландия“ се състои от множество въжени люлки и катерушки в пъстри цветове, които са на разположение на най-малките ни гости. Те са и притегателно място за снимки дори в компанията на развеселилите се родители! Има приказни кътчета, където детският дух винаги витае, без значение на колко си години. Радостни сме, че нашите гости истински се забавляват при нас.

4. Наем на триколки, АТВ, рикша

Движението безспорно е полезно, а нашият парк предразполага към хубави разходки. Затова едно от любимите занимания на хората тук е наем на триколки, АТВ или рикша. Уникална възможност за летни забавления на открито! В компанията на най-милите ви същества може да прекарате вълнуващи минути, любувайки се на природата около вас, карайки някое от споменатите превозни средства. Ако искате повече информация за условията по наемане, попитайте служител на рецепция. Карането на триколка, АТВ или рикша определено са едни от предпочитаните летни забавления, на които може да се насладите по време на престоя си.

Електрически-триколки

5. Специална детска анимация

Който ни е гостувал, знае, че освен в детския кът с аниматор, малчуганите може да се забавляват и благодарение на специалната ни, допълнителна анимация! Тя е с богата и интересна програма и може да включва: научни експерименти, куклен театър, различни задачи и състезания в парка и други. Редовно разнообразяваме темите, за да заинтригуваме дори най-лоялните си гости, които често избират нашия хотел за своята семейна почивка.

В парка към хотела ще видите и любимите ни обитатели – патетата и пауните. Снимайте се до тях, за да съхраните спомена от преживяванията си тук. Насладете се на всяка секунда и изпълнете любимия сезон с красота. Пожелаваме ви най-яркото, радостно и изпълнено с хубави изненади лято!