fbpx
ЦЕНИ
ОФЕРТИ
РЕЗЕРВАЦИЯ

Идеалната семейна почивка с топли басейни

Идеалната семейна почивка с топли басейни

Есента и зимата са красиви сезони, идеални за релаксираща семейна почивка. Когато времето не позволява да се разхождате навън, можете да се сгушите в компанията на обичаните или да се потопите в забавления, посещавайки ново място. Това е перфектният момент да планирате семейната си почивка, а ние ще се погрижим да бъде вълнуваща и релаксираща! Когато навън е хладно, нашите топли басейни ще ви сгреят, а множеството забавления ще ангажират децата ви. Така може да бъдете сигурни, че общият ви отдих ще е радостен за всички. Вижте само някои от удобствата, които предлагаме.

Топли вътрешни басейни и външно джакузи

Парк и СПА Хотел Марково е с идеална локация – на няколко км от Пловдив, в полите на Родопите. Пътят от София е по магистрала и е бърз и приятен. Това, което обаче действа като магнит за гостите ни, особено през студентите месеци, са топлите ни вътрешни басейни. Те са общо 4 и са с температура на водата от 32 до 36 градуса, като пречистващата им система е със солна електролиза, йонизация и хидролиза. Топлите вътрешни басейни са идеалното място за игри на децата и релакс на родителите. Освен на тях, може да се насладите и на външното ни джакузи, което целогодишно е с 38 градуса!

Външно-джакузи-с-гореща-вода

Добър избор за хотел с детски басейни

Както казахме, разполагаме с цели 4 вътрешни басейна, а два от тях са специално за деца. Те са плитки, съобразени със спецификите и безопасността на малките ни гости и много цветни. Снабдени са с водни пръскалки и интересни атракции. В тях температурата е най-висока, за да може да бъдете спокойни, че нежната кожа на вашите любими същества е в уютен контакт и те няма да настинат, докато си играят. Около всички вътрешни басейни има удобни места за полягване или посядване, но практиката показва, че най-голямото забавление е именно вътре. А когато се насладите максимално на водата и търсите нови забавления, опциите направо валят!

Басейн-с-атракции

Още идеи за студените месеци

Докато роднините ви се наслаждават на басейна, можете да отскочите до лоби бара и да си поръчате вкусно питие или топло кафе, с което да сгреете душата. Гостите ни знаят, че разполагаме със страхотна атракция, наречена Въжеландия. Тя се намира в парка ни, но при лошо време не е най-удачният вариант за забавления. Въпреки това забавленията не спират никога! Детският ни кът работи ежедневно от 10 до 22 часа, като в него аниматор се грижи за вашите слънчица. Там е пълно с разнообразни играчки, места за катерене, любопитни предмети за разузнаване. Подготвили сме и специална допълнителна анимация, която да забавлява най-малките ни гости и да ангажира вниманието им, докато родителите блажено си отдъхват.

Търсите още идеи за забавления през есента и зимата? Всеки ден организираме и кинопрожекции, на които може да се насладят децата ви, похапвайки ароматни пуканки. Уморени сте от киснене в топлите басейни? Презаредете батериите, хапвайки нещо вкусно в ресторанта ни. Ще се насладите на хубава гледка към Пловдив и на още по-хубавите и вкусни ястия, които предлагаме. СПА центърът е също перфектна идея при хладно време. Особено горещо ви препоръчваме да посетите билковата сауна.

Топлите ни басейни ще ви сгреят телата, а една хубава семейна почивка ще зареди душата. Стягайте багажа и я резервирайте сега. Басейните ни вече питат за вас!