fbpx
ЦЕНИ
ОФЕРТИ
РЕЗЕРВАЦИЯ

Хотел във Велинград или хотел в Пловдив да изберем?

Парк и СПА Хотел Марково

Хотел във Велинград или хотел в Пловдив да изберем?

България е малка, но възможности за почивка дебнат отвсякъде! Ако търсите вдъхновение за следващия си отдих, сме насреща. Знаем, че щом става дума за семейна почивка, хората често се насочват към хотел в Пловдив и околността или към хотел във Велинград – заради минералната вода. Ако още се двоумите по кой път да поемете, ви каним на една дигитална разходка, за да решите.

Хотел във Велинград?

Градчето е прочуто с минералните си води и изобилства от разнородни хотели и ресторанти. Ако го посетите, може да отскочите до езерото Клептуза, което е живописно кътче, идеално за снимки. Много хора резервират хотел във Велинград заради богатия избор от бази, които предлага селището. Ако сте с деца, е хубаво да проверите кое е мястото, което отговаря на очакванията ви: дълбочина на басейните, забавления за малчуганите и др. Не във всеки хотел има удобства за най-малките. Не забравяйте също, че е препоръчително децата да не прекарват повече от 20-30 мин в минералната вода. Много туристи планират пътуване с теснолинейката до там, като влакът разкрива чудната красота на природата в околността. Имайте предвид, че през почивните дни е възможно да е препълнено, затова ви препоръчваме да посетите през делничните дни, в по-спокойно време.

Защо да изберете хотел в/до Пловдив?

Пловдив е град, свързан с историята, красотата и романтиката. Пълен е с чудни места за изследване, музеи за посещаване и красиви гледки за съзерцаване! Старият град е притегателно място за всички, които жадуват да избягат от рутината на времето. Градът е пълен и с кокетни заведения, изкушаващи магазини и хубави места за среща с приятели. Затова не е чудно, че все повече семейства предпочитат хотел в Пловдив (или региона) за своята почивка. А само на няколко км от града под тепетата, в полите на Родопите, може да се насладите на страхотно изживяване! В Парк и СПА Хотел Марково е раят за децата, с много забавления и възможности за релакс за родителите. С 4 вътрешни топли басейна и външно джакузи, в хотела има всичко нужно за вашите незабравими моменти с най-близките.

Детски-вътрешен-басейн

Това е идеалният избор, ако търсите хотел в Пловдив, но все пак разположен на по-спокойно място в близост до града под тепетата. При нас има детски кът с работно време от 10 до 22 часа и хиляди възможности за забавления. Два от вътрешните ни басейни са специално за деца, много са плитки и снабдени със забавни водни пръскалки. От май 2022 г. въведохме в експлоатация нова пречистваща система за водата им, която работи със солна електролиза, йонизация и хидролиза. Така няма да усетите мирис на хлор или други неприятни химикали, но ще бъдете сигурни за качествата и хигиената на водата. Вашите малчугани ще може да прекарат спокойно безброй моменти, забавлявайки се.

Хотелът разполага с голям парк за разходки и с атракциите на „Въжеландия“, която е едно от любимите места за децата! В него има още и салон за красота, затова може да съчетаете отдиха с грижата за себе си. Всичко това е гарнирано с превъзходна кухня със сезонни ястия и пребогата закуска на блок маса, от която може да се възползвате. А докато похапвате в ресторант Belle Vue, ще се насладите на несравнима гледка към Пловдив.

Заредихте ли се с идеи за следващото си пътуване? Ако сте от София и търсите хотел във Велинград или хотел в Пловдив, времетраенето на пътуването ви няма да е много различно, което и да изберете. И до двата града разстоянието би било не повече от 150 км. Ако прилошаването е спътник на децата ви, Пловдив е по-удачна дестинация – пътува се по магистрала, докато до Велинград ви очакват немалко завои. Преценете какви удобства са ви нужни и какво искате да изживеете в хотела, който резервирате.

Не отлагайте хубавите моменти!