ДЖАКУЗИ

Уважаеми гости,

Поради реновирането на СПА центъра, решихме да направим джакузи на открито, което ще може да се ползва от 01.12.2020 г. Съществуващото до този момент джакузи на закрито вече не функционира.

Горещата вода традиционно се използва като терапевтичен начин за намаляване нивото на стрес и отпускане след натоварен ден.

Ако страдате от болезнени или стегнати мускули, потапянето в джакузи може да ги отпусне. За най-добри резултати, се препоръчва комбинирането с масаж. По същия начин, ако се възстановявате от наранявания, свързани със спорт, накисването в гореща вода, три или четири дни след първоначалното нараняване, може да подобри лечението. Горещата вода може да помогне за намаляване на мускулните спазми, повишаване на кръвобръщението и намаляване на болката.

Както споменахме, едно от предимствата на престоя в джакузи е подобряване циркулацията на кръвта в тялото. Въпреки че това може да е от полза за много хора, трябва да се има предвид, че може да създаде опасност за такива с някои предшестващи здравословни проблеми на кръвоносната система. Тялото на всеки е различно, затова обсъдете използването на джакузи с Вашия лекар, ако имате някакви притеснения.