Награди за най-добър хотел
Детски рожден ден

За никого не е тайна, че ние от Парк и СПА Хотел Марково държим изключително много на нашите малки гости. Детският смях и веселие са музика за нашите уши и именно затова, детските рождени дни са ни любими! Слънчевите ни аниматори ще се погрижат малчуганите да не скучаят нито минута, предлагайки безброй игри, песни, танци, караоке, рисуване, детски филмчета и още много други.
Просторният ни детски кът пък има както вътрешна, така и външна част, а новопостроения външен парк Въжеландия ще накара детските очички да светят от радост!
Така че, ако сте в търсене на идеалното място за детско празненство – не се чудете повече! Удобно разположена точно срещу детския ни кът, зала Piccolino е правилният избор за Вашето парти. Ние сме насреща и в готовност да предложим съдействието си. С радост ще подберем с Вас подходяща украса, ще съдействаме за торта и меню за малки и големи, за да превърнем детския празник в приказна забава.
Аниматори, люлки, катерушки, мини зоо кът, мини голф и зала за игри са само малка част от изненадите, които сме подготвили!

За още по-голямо веселие и приключение, може да наемете нашата лимузина за рождения ден на Вашето дете, само СЕГА на промоционални цени – ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ !

Без колебание ни потърсете
и в ръцете ни се оставете,
а на детето Ви с усмивка обещаваме,
че дружно мнооого ще се забавляваме!.

За информация и резервации: +359 894 529 777

E-mail: marketing@hotelmarkovo.bg

Разгледайте още: