fbpx
ЦЕНИ
ОФЕРТИ
РЕЗЕРВАЦИЯ

Детски басейни

Детски басейни

Лятото бързо отмина, а с него и лятната ваканция. Дойде есента, а с нея и новата учебна година. Дългите дни на приключения и забавления вече са само спомен. Увлечени в ритъма на делника, заседнали в трафика, притиснати от шума и мъглата на големия град, затворени между четирите стени на дома и училището, малките приключенци скоро се превърнаха в умалени копия на своите изнервени и стресирани родители. И макар лятото да е още далече и за море да е студено, може да съживите спомените от отминалите летни дни, като подарите на своите деца уикенд или празнична семейна почивка в хотел с детски басейни. На 150 км от София и само на 2 км от културната столица на България – Пловдив, Парк и СПА Хотел Марково предлага целогодишно на най-малките си гости неповторими водни забавления. Хотелът разполага с два вътрешни топли детски басейна с постоянна температура на водата до 37°C.

ВЪВ ВОДНОТО ЦАРСТВО

В Парк и СПА Хотел Марково детските басейни са „територия, запазена само за деца“, където малчуганите могат свободно и безопасно да се забавляват в своето „водно царство“. Басейните са изградени с различна дълбочина: от по-плитки – за най-малките, до по-дълбоки – за каките и батковците. Шарени риби и водни обитатели плуват насред приказна феерия от ярки цветове. Сини делфини, зелени костенурки, водни гъби и фонтани, поникнали като по чудо в басейните, пръскат вода и веселие и подканят към щури игри. А за да бъде приключението в царството още по-лудо, водните пистолети предизвикват залпове от смях и радостни писъци.

Забавления-за-деца-вътрешен-басейн

Във „водното царство“ има само едно правило: всеки има право да лудува и се забавлява колкото и както пожелае! Щуро пръскане, цамбуркане, пляскане и плискане – то се подразбира! И ако за възрастните това детско забавление е „пълна лудница“, то за децата това е начин да дадат воля на емоцията от удоволствието да бъдат в досег с водата.

Басейн-с-атракции

Детските басейни са мястото, където малчуганите уверено демонстрират своите умения: плуване; скокове; гмуркане; игра с топки, както и умението си да общуват с връстниците си; да се забавляват сами или в компанията на други деца. В детските басейни най-малките се учат да плуват в ръцете на мама и татко или пляскайки с ръце и крака в своите надуваеми пояси. А ако не сте предвидили да вземете за своя малък плувец пояс, не се притеснявайте, от нас може да вземете такъв! А в края на един такъв ден на водни забавления малките плувци, изморени и доволни, заспиват като къпани! За да посрещнат следващия ден, заредени с енергия за нови приключения.