fbpx
ЦЕНИ
ОФЕРТИ
РЕЗЕРВАЦИЯ

Детска анимация за незабравима семейна почивка

Забавления за децата

Детска анимация за незабравима семейна почивка

Когато бяхте дете, какво беше най-важното за вас? По-важно от това да сте добре нахранени, подходящо облечени и с написани домашни?

Иска ли питане? Да играете от сутрин до вечер!

Времената може и да се променят, но децата ще продължават да искат, търсят и настояват за своето неотменимо право да се забавляват.

Затова порасналите вече деца знаят, че дойде ли време за планиране на семейната почивка, задължително условие е избраният хотел да предлага различни възможности за забавление на най-малките.

Водени от това правило, в Парк и СПА Хотел Марково сме подготвили специално за малчуганите и напълно безплатно детски кът с аниматор всеки ден и специална анимация от професионални аниматори по предварителна програма.

ДЕТСКИ КЪТ – ЛЮБИМО МЯСТО НА МАЛКИТЕ ГОСТИ

Нашият детски кът с аниматор е отворен за малчуганите всеки ден от 10:00 до 22:00 ч. Достъпът до него е контролиран, за да се чувствате вие и децата ви сигурни за здравето си. В детския кът малките палавници могат да се отдадат свободно на игри сред море от шарени играчки в компанията на своите връстници, докато аниматорите се включват в техните забавления и се грижат за безопасността им. Всички съоръжения в детския кът отговарят на най-високите стандарти!

Ако искате да хапнете нещо вкусно, докато децата си играят, може спокойно да седнете в ресторант Belle Vue, който е с красива гледка към Пловдив. В него има няколко телевизора, на които може да гледате детския кът на живо. Така ще бъдете спокойни, че виждате малчуганите, докато се радвате на кулинарните ни изкушения.

СПЕЦИАЛНА ДЕТСКА АНИМАЦИЯ

Децата ви може да се наслаждават на детския ни кът с аниматор всеки ден, но това не е всичко! Подготвили сме гостувания на професионални аниматори, като ежедневно може да се насладите на забавната им програма.

Продължителността на детската анимация е два часа и се води по предварително режисиран сценарий: търсене на заровени съкровища на далечни острови; щури танци, игри с костюми на любими герои – това е само част от веселието. Програмата включва още състезателни и тематични игри, куизове и куп изненади, подготвени за радост и удивление на малчуганите.

И тъй като знаем, че два часа в игри минават неусетно, а на вас време за релакс е нужно, сме предвидили за най-малките си гости всеки ден от 20 до 22 ч. кинопрожекции.

И това не е всичко!

Тъй като детските фантазии не знаят граници, а енергията е неизчерпаема, в Парк и СПА Хотел Марково сме се погрижи за разнообразието от активности за деца на открито и закрито: увеселителен парк с въжена площадка „Въжеландия“; мини голф; зала за електронни игри; работилница за малки творци „АЗ, ХУДОЖНИКЪТ!“ и да не забравяме за двата детски басейна с топла вода (35°C) и забавни атракции.

Детството минава бързо и неустно, но спомените от него оставят най-ярки следи в съзнанието ни. Подарете на малките си съкровища спомените за незабравимо детство, като организирате за тях една семейна почивка, изпълнена с много игри, емоции и въображение!