fbpx
ЦЕНИ
ОФЕРТИ
РЕЗЕРВАЦИЯ

Най-добрият четиризвезден семеен СПА Хотел на Балканите – Балканските награди за туристическа индустрия.

Най-добрият четиризвезден семеен СПА Хотел на Балканите – Балканските награди за туристическа индустрия.

Не случайно все повече хора избират именно Пловдив за най-добрата туристическа дестинация. Със своята богата история и модерен ритъм той привлича все повече туристи от цял свят. Само на 2 км от Пловдив се намира и  Парк и СПА хотел Марково – място, в което да оставите сърцето си и в което няма как да не се влюбите.

Луксозният комплекс бе отличен на престижен конкурс и получи награда за „Най-добър четиризвезден семеен СПА Хотел“ на петото издание на Балканските награди за туристическа индустрия.

Балкански награди BATI 2019

Златните статуетки, които отличиха най-добрите в туризма на полуострова, бяха  връчени на 5 декември, на официална церемония в столицата.

Парк и СПА Хотел Марково е четиризвезден хотел, разположен на 2 км от град Пловдив в подножието на Родопа планина. Комплексът разполага със 110 помещения, конферентни зали и собствен СПА център с външен и два вътрешни басейна.

Ресторант Belle Vue смайва всеки гост с невероятната панорамна гледка към град Пловдив и ястия от интернационалната кухня, приготвени с подбрани висококачествени продукти.

ресторант Belle Vue

В зала Бела Дона се провеждат най-запомнящите се сватбени тържества и фирмени партита, а в зала Piccolino – най-веселите детски рождени дни.

Парк и СПА Хотел Марково осигурява на своите гости целодневен детски кът с аниматори, зала за игри, два тенис корта и мини голф.

Детски кът Парк и СПА Хотел Марково

Комплексът продължава да инвестира в надграждане на своята материална база – през 2019 г стартира изграждането на изцяло нов парк с детска въжена площадка – „Въжеландия“, футболно игрище с трибуни и алеи за велосипеди. Новоизградена е и ротондата за сватбени ритуали, която за момента е единствената в града.

В СПА центъра на хотела вече функционира и вторият нов вътрешен басейн с температура на водата 36°C, която се поддържа целогодишно.

Парк и СПА Хотел Марково - релакс зона

Отличен с признанието за “Най-добър четиризвезден градски СПА Хотел” за 2018 г. от Българска хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА), Парк и СПА Хотел Марково посреща гостите си в комфортна обстановка и им подарява вълнуващо преживяване на перфектното място, подходящо за всеки сезон от годината.

Припомняме, че хотелът е носител и на още една престижна награда за изключително партньорство с община Пловдив“ от Годишните награди в туризма 2018 г.

Приоритет в политиката на Парк и СПА Хотел Марково е безкомпромисно високото качество при нивото на обслужване, подбора на използваните хранителни продукти, предлаганата козметика и опазването на околната среда – доказателство за което е дарението от 65 кг пластмасови капачки в последната инициатива на благотворителната кампания „Капачки за бъдеще“.

Капачки за бъдеще

Гостите на комплекса се радват на хармонична почивка и успешни бизнес срещи – в условия, създадени с усещането за комфорт, лукс и внимание към детайла.

Отлични референции за него са дали Българската Федерация по волейбол (БФВ), Компанията за международни конгреси – втора кръгла маса на МВР, Мото-Пфое ЕООД, ПФК „Лудогорец“ – Разград, Елит Травел Интернешънъл ООД, Фамилекс и други.
Партньори на Балканските награди за туристическа индустрия са национални, Балкански и европейски браншови организации.
 
Всичко това го прави привлекателен център за важни обществени събития, специални гости и медии, и дава надежда, че за в бъдеще Пловдив ще се позиционира като още по-привлекателен център на туристическата карта на България.