fbpx
ЦЕНИ
ОФЕРТИ
РЕЗЕРВАЦИЯ

5 страхотни ползи от СПА почивка

СПА почивка

5 страхотни ползи от СПА почивка

Да планираш СПА почивка, не значи само да се глезиш. Всъщност тя може да има доста ползи за цялото семейство. СПА почивката може да подобри както отношенията ви с близките, така и начина, по който се чувствате и изглеждате. Вижте основните причини да посетите Парк и СПА Хотел Марково и да се отдадете на релакс и безценно време, далеч от скучната рутина и хилядите ангажименти.

1. Забравяме стреса със СПА почивка

Има различни изследвания, които доказват, че българите са едни от най-стресираните хора в Европа. Едва ли това изненадва някого – трудно е да жонглираме ежедневно между работата, личния си живот и всички задачи и трудности, които изневиделица изникват. Наслаждавайки се на една весела СПА почивка, човек може да забрави за всичко и да се наслади на живота, на спокойствие и на красотата на моментите. А това е безценен подарък!

топли басейни хотел с басейни

2. Ваканция с грижа за здравето

Планирайки своята СПА почивка, вие всъщност се грижите и за здравето си. Всеки организъм има нужда от време и правилна обстановка, за да презареди батериите. Учени са доказали, че рискът от здравословни проблеми значително се увеличава, когато не се ходи на почивка дълго време и не се прекъсва работният процес. Известни са ползите от масажа, една от най-предпочитаните услуги по време на СПА почивка. Освен че е много приятен, той подпомага циркулацията на кръвта в тялото, помага за овладяване на умората и болките, тонизира, служи и за профилактика на сърдечносъдовите болести.

Масажи и терапии

В Парк и СПА Хотел Марково може дa се насладите на различни терапии, за отпускане на мускулите, за мека и нежна кожа, за премахване на токсините и още. Избирайте между спа пилинг с кафе, рефлексотерапия, лечебен масаж с кафе и много други!

3. Повече безценни моменти с близките

Времето с близките ни е винаги специално, но в умореното ежедневие е трудно да се насладим пълноценно на компанията им. По време на една СПА почивка имате възможност да се забавлявате заедно с децата си, да общувате повече с половинката си, защото това е вашето време, а единствената ви цел е пълно спокойствие и духовен мир. По време на СПА почивка изживявате хиляди важни моменти! Детето ви се учи да плува в басейна, заедно откривате новия си любим десерт, говорите си за всички онези неща, за които иначе нямате време. В Парк и СПА Хотел Марково напълно изключвате за всекидневни дейности като готвене и чистене. Чувствате се обгрижени и доволни, а така и времето с любимите ви хора е по-сладко.

Билкова-сауна-Парк-и-СПА-Хотел-Марково

4. Възможност да осъществим много планове

По време на СПА почивка може да се погрижиш за тялото и духа си, но и да правите хиляди други неща, за които иначе нямате време. Това е вашата възможност да помислите за себе си и за удоволствието на обичаните хора. В Парк и СПА Хотел Марково имате възможност да играете мини голф, да плувате в някой от петте ни басейна, да наемете лимузина за специален празник, да се разходите до града под тепетата. Подбрали сме интересни идеи за забавни активности в близост до хотела. В напрегнатата работна седмица не сте успели да ангажирате с интересни активности достатъчно децата си? Вижте какви специални изненади имаме за най-малките.

5. По-добри сме в работата си след почивка

Колкото и да обичаме работата си, имаме нужда да сменяме обстановката. Да посещаваме нови места и да се зареждаме позитивно, радвайки се на изживяването, наречено живот. Да променим перспективата и да начертаем нови планове, мечти и да създадем още спомени. След това сме по-мотивирани на работното си място, защото вече сме в очакване на следващото си приключение! Пропускаме ли някоя полза от реализирането на СПА почивка? Планирайте посещението си в Парк и СПА Хотел Марково и напишете своята история на това вълнуващо изживяване.